Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

#SKOURIES: ANTIGOLD ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


3 επίγονοι του Μισέλ Ντε Νοστρεντάμ (Ελληνιστί Νοστράδαμος) έκαναν την εμφάνιση τους στο θέατρο της Μ. Παναγίας.

Η "antigold" μονταζιέρα δεν κατάφερε να προβάλει ταυτόχρονα τις προφητείες και των τριών επιγόνων του Νοστράδαμου.

Με βάση όμως το 1ο δείγμα που επέτρεψαν ελεγχόμενα να βγει στη δημοσιότητα, το 2016 θα είναι κατά την άποψη αυτού του ενός μικρού Νοστράδαμου από τους τρεις, έτος ακραίων καιρικών φαινομένων εξαιτίας, όπως είπε της εξορυκτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική!!!!


Να 'ναι καλά ο μικρός antigold Νοστράδαμος, καθώς ξέχωρα από τα γέλια που μας προκάλεσε η προφητεία του, μας θύμισε ένα αντίστοιχο οπτικοακουστικό (βίντεο) παπατζηλίκι που είχε ετοιμάσει προ πενταετίας η ΜΚΟ "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" για να τρομοκρατήσει κατά σύμπτωση (!!!) τους κατοίκους της Μ. Παναγίας, με αφορμή την θεομηνία που έπληξε το χωριό στις 14/10/2000, συνδέοντας την και πάλι με την εξόρυξη στις Σκουριές...

Μπράβο, στους δήθεν οικολόγους μας που ξέρουν να ανακυκλώνουν τους μπούρδες τους και να τις λανσάρουν ως κάτι το καινούριο, ποντάροντας στη σύγχυση ένεκα της καύσης εγκεφαλικών κυττάρων, που έχουν προκαλέσει στο ακροατήριο τους με τα αλλεπάλληλα ψεύδη, τις ανακρίβειες και τις κινδυνολογίες τους.

Πατήστε εδώ για να ακούστε τις προφητείες του antigold Νοστράδαμου και πατήστε εδώ για να δείτε την αποδόμηση των ψεμάτων που έχτισε ως αλήθεια η ΜΚΟ πριν από 5 χρόνια.

Ισχύει και σ' αυτή την "νέα" προφητεία, καθώς τα ψέματα τους είναι τα ίδια και απαράλλαχτα μέσα στο πέρασμα των ετών. Το μόνο που διαφέρει είναι το περιτύλιγμα... Διασκεδάστε υπεύθυνα.

ΥΓ. Άντε καιρό έχουμε να ακούσουμε για το κυάνιο. Κάντε κάτι...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και όμως στην Ελληνική παράδοση υπάρχουν και οι : Χατζηαβάτης, δουλοπρεπής φίλος του Καραγκιόζη, το Κολλητήρι, ο Κοπρίτης και ο Μυριγκόγκος, τα τρία παιδιά του Καραγκιόζη και ο Μπάρμπα-Γιώργος. Οποιαδήποτε συνωνυμία ή ταύτιση δεν αφορά αυτούς που κάποιοι πιθανώς εννοούν (Ζάγκας, Τόλης και τα ρέστα).

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Το χάλασαν και το σανό οι οικολόγοι!

Ανώνυμος είπε...

πολιτες..
απο την στιγμη που δεν γνωριζετε ολο το περιεχομενο της ενημερωσης απο τους καθηγητες και τον τολη. πως σχολιαζετε με ειρωνικα αρθρα αυτη την ενημερωση??
προκαλειτε, και οταν σας απανταμε στο ιδιο υφος εκνευριζεστε...


ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @3 Ιανουαρίου 2016 - 2:58 μ.μ.

Εκνευρίζεται όποιος δεν έχει χιούμορ και επίγνωση. Επίσης, εκνευρίζεται όποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται...

Καλή Χρονιά σε σένα και τους Νοστράδαμους καθηγητές και ΜΚΑαρχες σας!

Ανώνυμος είπε...

Asterix να κάνεις τα παράπονα σου σε εκείνους που παριστάνουν τους επιστήμονες!

Ανώνυμος είπε...

ΨΆχνω αυτό το βίντεο που είχε κάνει το antigold για τη Μ. Παναγία που συσχέτιζε τη βροχή που λέτε με βροχές στο Μπαγκλαντές και δεν το βρίσκω. Ξέρετε που μπορώ να το βρώ; Έχει κορυφαίο σανό. Συλλεκτικό κομμάτι της προπαγάνδας τους.Αν το ξέρετε εσείς ή κάποιος άλλος δώστε το link.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @3 Ιανουαρίου 2016 - 5:17 μ.μ.

Σ΄ότι μας αφορά δεν έχουμε γνώση που βρίσκεται ή τι απέγινε το συγκεκριμένο βίντεο. Αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στο "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων".

Σ' ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.