Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο ANTIGOLD ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επάνω είναι η είδηση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, που αφορά τις Σκουριές
και από κάτω η antigold φασιστική λογοκρισία της 

Η εικόνα που επιλέξαμε για την ανάρτηση μας και το περιεχόμενο αυτής τα λέει όλα!!!

Αntigold κατευθυνόμενος δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης με σχόλιο του προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία εναντίον συναδέλφων του, επειδή στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ ανέβηκε η είδηση της αναστολής των εργασιών στις Σκουριές, με τρόπο που δεν αρμόζει στα δικά του antigold... δημοσιογραφικά στάνταρ.

Πράγματα ασύλληπτα που αδυνατεί να τα χωρέσει ο νούς, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνονται διαρκώς και οφείλουμε να τα συζητούμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αν και η πηγή εκπόρευσης τους είναι συνδεδεμένη με μια απολύτως φασιστική νοοτροπία και πρακτική.

Το πλέον τραγικό είναι το θράσος, που χαρακτηρίζει αυτούς του είδους "υπηρέτες της ενημέρωσης", που μιλούν για "μαύρο", όταν:

  • "δημοσιογράφος" του κρατικού ραδιοφώνου αρνήθηκε να εκφωνήσει είδηση, που αφορούσε τον εγκλεισμό των μεταλλωρύχων στη στοά 59 της Ολυμπιάδας, όταν διαμαρτύρονταν για την απόφαση Σκουρλέτη τον περασμένο Αύγουστο.
  • έριξαν μαύρο στις δημόσιες καταγγελίες, που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς για κάλπικες καταγγελίες των antigold, βουτηγμένες στο ψέμα και στην παραπλάνηση. Δεν αναφέρθηκαν ΠΟΤΕ σ' αυτές τις καταγγελίες που έγιναν από θεσμικό εκπρόσωπο της πολιτείας.


  • οι παρουσιαστές και άλλοι δημοσιογραφούντες στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία δεν αναφέρονται ποτέ στις 16 αποφάσεις του ΣτΕ υπέρ της συνέχισης της επένδυσης, ενώ τα περισσότερα ρεπορτάζ που προβάλλουν στερούνται της μεταλλευτικής άποψης.

Αυτή την "ενημέρωση" έχουμε από τους εκπροσώπους της antigold προπαγάνδας και φασισμού στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία.

Μια γκρούπα ατόμων που δε διστάζει να εκφοβίζει δημόσια ακόμη και αυτούς τους λίγους θαρραλέους, που απέμειναν και προσπαθούν να ασκήσουν το δημοσιογραφικό καθήκον με αντικειμενικότητα και αξιοπρέπεια.

Άτομα που έχουν μετατρέψει την ιδεολογική τρομοκρατία και την λογοκρισία σε υπέρτατη αξία, τα οποία πληρώνουμε και από πάνω.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα της δικαίωσης για τα Μαδεμοχωρια δεν αργεί.