Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: "ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"


Η προκλητική δημόσια δήλωση του ιδρυτή του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" για τις ευχαριστίες του προς τους κουκουλοφόρους εμπρηστές των Σκουριών έγινε μπροστά σε δυο εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός.

Ο πρόεδρος του σωματείου "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής και ο γενικός γραμματέας του σωματείου επιστημόνων "Αριστοτέλης" Βασίλης Βασιλειάδης μπορεί μεν, να έμειναν έκπληκτοι από τα όσα δήλωσε ο "Mr. Antigold", από την άλλη δε, κράτησαν την ψυχραιμία τους και απάντησαν όπως άρμοζε. 

Επί της ουσίας, στηλίτευσαν εκείνους που πριμοδοτούν αυτές τις αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και απόψεις. 

Πιο συγκεκριμένα ο γιατρός της Ελληνικός Χρυσός Βασίλης Βασιλειάδης δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή της Βεργίνας TV:

"Αυτοί είναι οι συνομιλητές της κυβέρνησης και του υπουργείου περιβάλλοντος και αυτοί είναι που κρίνουν τη νομιμότητα και τις επενδύσεις".

Από την πλευρά μας, θα παρακαλούσαμε την κυβέρνηση και το υπουργικό ντουέτο στο ΥΠΕΝ να μην διακόψει της συμβουλευτικές επαφές της με τον ιδρυτή του antigoldgr.org, προς αναζήτηση νομικών όπλων και άλλων για την ματαίωση της μεγαλύτερης παραγωγικής επένδυσης στην Ελλάδα.

Εκτός του ότι είναι μονόδρομος ο δρόμος που επέλεξαν, θα χαλάσουν και το προξενιό τους με τη νομιμότητα και την προσέλκυση επενδύσεων...

Θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις βγεί στη δημοσιότητα και το βίντεο της εκπομπής.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καραβάνι προχωρά... Οι ύαινες αλυχτούν... Μετράμε αντίστροφα...