Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: "ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο Mr. ANTIGOLD & H ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Το βίντεο που ακολουθεί είναι το απόλυτο ξεγύμνωμα που επιφύλαξαν οι εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας στον  "Mr. Antigold", έπειτα από τις προκλητικές ευχαριστίες του προς τους κουκουλοφόρους ,που κατέκαψαν τις Σκουριές πριν 3 χρόνια.

Στην απάντηση τους υπήρχαν όλα αυτά τα στοιχεία, που αποσιωπούνται από τα ΜΜΕ και αφορούν το γύψο που έχουν βάλει οι πολέμιοι της μεταλλευτικής στην κοινωνία της Ιερισσού, με την ιδεολογική τρομοκρατία και την βία σε βάρος όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και εναντίον των φιλήσυχων κατοίκων, που δεν θέλουν να λάβουν μέρος στις "δράσεις μίσους" που διεξάγονται συστηματικά.

Επίσης, οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν τις αντιδράσεις που υπάρχουν από συγγενείς κατοίκων της Ιερισσού, που έχουν μπελάδες με τη δικαιοσύνη.

Αντιδράσεις που στρέφονται εναντίον του προσώπου του "Mr. Antigold" και της παρέα του, επισημαίνονταςπαράλληλα πως: ια όλα που λένε και κάνουν θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα στο σύνολο της κοινωνίας της Ιερισσού" τόνισαν χαρακτηριστικά..

Το βίντεο είναι διάρκειας 8 λεπτών και είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εκπομπής που έδειξε η Βεργίνα Tv προχθές την Παρασκευή το βράδυ.

Όσοι δεν είδατε την εκπομπή μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά το ότι ειπώθηκε στην ανάρτηση που έγινε από το ellinikoschrysos.blog.