Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

#SKOURIES: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ANTIGOLD ΣΑΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?


Πάρα πολλές φορές απ' αυτό το blog έχουμε καυτηριάσει την μοναδική ικανότητα όλων όσων πολεμούν με φανατισμό την ύπαρξη της μεταλλευτικής δραστηριότητας να παραπλανούν και να παραπληροφορούν εαυτούς και αλλήλους.

Δεν γίνεται όμως να μην επαινέσουμε και την εξίσου μοναδική δεξιότητα, που έχουν να αυτοεξευτελίζονται στην προσπάθεια τους να πέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα antigold σανό στην... αγορά με προορισμό τα πρόβατα καταναλωτές τους.

Έχει μια γλυκόπικρη γεύση αυτή η κατάσταση, με την γλύκα και την πίκρα να αλληλοεξοντώνονται στην κυριολεξία, αφού πολλές φορές μ' αυτά που επινοούν οι "σοφοί" του antigold κυκλώματος δεν ξέρεις, αν πρέπει να συνεχίσεις να γελάς ή να στραβώσεις από αγανάκτηση για την διαρκή παραποίηση της πραγματικότητας... με μια πραγματικότητα που απευθύνεται αυστηρά σε έχοντες μνήμη χρυσόψαρου.

Γιατί όμως να σταματήσουν να προκαλούν; Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάνε για τη νομιμότητα άνθρωποι που χειροκροτούν την εγκληματικότητα και την προβάλλουν ως κινηματική... ανάγκη προβολής και δεν τολμάει κανείς θεσμικός παράγοντας να τους βάλει στη θέση τους.

Κι όμως μ' αυτό το antigold ιδεολόγημα - αερολόγημα οικοδομήθηκαν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες καριέρες... 

Ένα θαύμα, εκτός εισαγωγικών, με σοβαρότατες κοινωνικοοικονομικές προεκτάσεις, που συντελέστηκε μέσα στην μεγαλύτερη κρίση που γνώρισε η Ελλάδα μετά την κατοχή...

Ας μην ξεχνάμε κι αυτή την παράμετρο μαζί μ' όλα τ' άλλα, που πρέπει να έχουμε κατά νου διαρκώς, για να μην βρεθεί η χώρα και εμείς μαζί της σ' αυτό το σημείο, που βρίσκεται σήμερα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ... ΚΑΙ ΔΗ ANTIGOLD...