Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ANTIGOLD "ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ" ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΚΟ


Ανεπανάληπτο είναι το κόμπλεξ κατωτερότητας που βγάζουν οι πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική για την στήριξη της χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών από τη χρυσή Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Κανάλι διοχέτευσης του κόμπλεξ που τους διακατέχει έγιναν και πάλι τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου με κούφια ευφυολογήματα προσπαθούν να κατεβάσουν στο επιδαπέδιο επίπεδο τους προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν την χώρα εντός και εκτός Ελλάδος.

Πράγματα μη φυσιολογικά και αποδεκτά γι αυτούς που με χρήματα ξένων ΜΚΟ και του γερμανικού δημοσίου δυσφήμισαν και συνεχίζουν να δυσφημούν την Χαλκιδική και την Ελλάδα στο εξωτερικό, με πρόσχημα τις περιβαλλοντικές, πλην όμως κάλπικες, ανησυχίες τους.


Οι... εισαγωγείς της Βελγικής ΜΚΟ Catapa, της Ολλανδικής ΜΚΟ SOMO και κάθε καρυδιάς καρύδι  ξένων ακτιβιστών, που μας τους κουβάλησαν εδώ ως "αλληλέγγυους" για να πετάξουν μολότοφ στις Σκουριές φορώντας πυρίμαχα γάντια είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι ενοχλημένοι με την κουλτούρα που τους διακατέχει.

Αν τα παιδιά στραφούν στον αθλητισμό και τις επιστήμες που και πως θα βρουν εκείνοι περίσσια πρόθυμα στρατιωτάκια να στρατολογήσουν για τις ανελαστικές ανάγκες τους;

Δεν πειράζει. Ας ζήσουν μ' αυτή την προοπτική. Μια προοπτική που φέρνει πνευματική και σωματική υγεία στη νεολαία, δημιουργία και προκοπή στην κοινωνία σε σχέση με τις δικές τους επιδιώξεις.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΚΟ δεν διαλύουν μόνο κοινωνίες. Διαλύουν και κράτη. Αυτός είναι ο παγκόσμιος ρόλος που τους έχει ανατεθεί. Χρήσιμους ηλίθιους ψάχνουν με 600 - 700 -1000 ευρω για να τρέχουν σε πορείες, για να γκρεμίζουν φράχτες και να κάνουν γενικά φασαρία. Οι ντόπιες μαριονέτες ΜΚΑΡΧΕΣ έχουν λύσει το οικονομικό πρόβλημα τους. Μέχρι όμως να κλείσουν τα μάτια τους δίνουν εξετάσεις στο κεφάλαιο που τους κάνει κουμάντο και εκτελούν εντολές. Προβληματιστείτε.