Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022 Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΡΥΣΟΥ - ΧΑΛΚΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, κατά τη διάρκεια της βράβευσης της από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, μεταξύ άλλων, είπε ότι στη Χαλκιδική υλοποιείται ένα μεγάλο όραμα.

Ένα όραμα που ταυτόχρονα είναι και δέσμευση, όπως τόνισε, των Ελλήνων μηχανικών που αρχικά σχεδίασαν και τώρα υλοποιούν το έργο και θέλει την Χαλκιδική μέσα στα επόμενα χρόνια να ξαναγίνει τόπος παραγωγής χρυσού - χαλκού, όπως ήταν επί εποχής Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος απευθυνόμενος σε όσους παρευρίσκονταν στην λαμπρή εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο μουσείο Γουλανδρή, υπογράμμισε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία στην Ολυμπιάδα και το αργότερο σε 2 χρόνια στις Σκουριές.

Όλα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.