Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΟΙ ANTIGOLD ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ...


Η … «Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης» (!!!) δημοσίευσε σε σελίδα που διατηρεί στο facebook ένα σχόλιο με τίτλο: «Μα πού είναι το χειροκρότημα;»

Σε αυτό γκρινιάζει που η «τοπική κοινωνία» υποδέχθηκε χλιαρά την κίνηση του ΥΠΑΠΕΝ να επιστρέψει στην Ελληνικός Χρυσός την τεχνική μελέτη για τη μεταλλουργία δίνοντας προθεσμία 2 μηνών για να απαντήσει στις αιτιάσεις του υπουργείου.

Και αναρωτιέται το άρθρο που οφείλεται αυτό:

«Μήπως στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση; Μήπως στο γεγονός ότι δεν πιστεύει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει την πολιτική βούληση να διώξει την εταιρεία και να μην χρεωθεί το μερίδιό της για την καταστροφή μιας ολόκληρης περιοχής; 

Να φταίει άραγε ότι πολλές φορές ο κόσμος βρέθηκε σε δεινή θέση ακούγοντας μεγαλοστομίες και μη βλέποντας πράξεις; 

Να επηρέασε άραγε ότι πολλές φορές έχουμε δει άδειες να επιστρέφουν και στη συνέχεια να ξε- επιστρέφουν; 

Να είναι άραγε η πηγή της μη αντίδρασης ριζωμένη στο γεγονός ότι η εταιρεία ΔΕΝ έχει φύγει και τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί; 

Η σαφής λοιπόν καχυποψία του κόσμου απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις και στα λεγόμενα της τοπικής βουλευτή του Σύριζα Κ. Ιγγλέζη είναι εύλογη και μάλλον αργοπορημένη. 

Οι συνέπειες της αναμονής- ανάθεσης είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού στον καθένα μας και αυτό οφείλουμε να πολεμήσουμε».

Φοβερό γέλιο… Κατά την «Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης», η οποία εμφανώς ζει στον δικό της περιορισμένης εμβέλειας κόσμο, ο «λαός της Χαλκιδικής» θα έπρεπε να βγει στους δρόμους να πανηγυρίζει! Και τι αχαριστία… Να μην αποδίδονται με «χειροκρότημα» τα εύσημα στο ΥΠΑΠΕΝ…

Πάντως οι «νεολαίοι» μάς υπόσχονται ένα αξέχαστο δεκαήμερο… Διαβάστε ακριβώς τη διατύπωση:

«[…] Γιατί…κάθε φορά που θα ξεχνάμε ότι οι νίκες δεν χαρίζονται, αλλά κερδίζονται…θα το πληρώνουμε ακριβά. Ραντεβού λοιπόν στο βουνό, στο πλαίσιο του δεκαημέρου στις 22/7.»

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis