Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ: "ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" - Π. ΜΑΜΑΛΟΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν έχει προηγούμενο το μεγαλείο ψυχής των αθλητών με ειδικές ανάγκες, που η ζωή σε συνδυασμό με την επικαιρότητα τους έφερε στο προσκήνιο χάρη στις μεγάλες επιτυχίες και τα μετάλλια που έφεραν στη χώρα μας από την Παραολυμπιάδα του Ρίο.

Τελευταίο φωτεινό παράδειγμα ο αρσιβαρίστας Γκρέμισλαβ Μωυσίαδης και οι δηλώσεις που έκανε σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ για την υποδοχή των Ελλήνων Παραολυμπιονικών από τη Βραζιλία.

Αν και ο ίδιος κατέλαβε την 8η θέση στα 80 κιλά σε πάγκο, μπάινοντας στην αποστολή την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, δεν παρέλειψε να αποθέωσει όλους τους συναθλητές του, όχι μόνο της άρσης βαρών, αλλά όλων των αθλημάτων.

Παράλληλα, αυτός ο Γίγαντας, όπως και άλλοι συναθλητές του, επανέλαβε μια μεγάλη αλήθεια: 

«Άμα δεν ήταν η Ελληνικός Χρυσός δεν θα μπορούσε να πάει ούτε ο Κώστας ο Δήμου, ούτε ο Μπακοδήμος, ούτε ο Μάμαλος, ούτε ο Γκουντάνης, ο Πασχαλάκος… Πήγαν τρεις φορές στην Χαλκιδική και κάνανε πολύ σκληρή προετοιμασία και φτάσανε να φέρουν αυτές τις επιτυχίες. 

Αν δεν υπήρχε ο Ελληνικός Χρυσός δεν θα μπορούσαν να κάνουν αυτή την προετοιμασία…».

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ (το πρώτο από τα δύο βίντεο της ΕΡΤ1).

Στην συμβολή της Ελληνικός Χρυσός στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του στάθηκε και ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και στο δημοσιογράφο Νίκο Αγγελίδη.

Το τι είπε αναλυτικά ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας κλίκ ΕΔΩ και πηγαίνοντας με τον κέρσορα στο 7ο λεπτό. 

Πηγή ανάρτησης: ellinikoschrysos