Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ... #SKOURIES


Στον γνωστό μας ιστότοπο respentza.blogspot.gr, δημοσιεύεται διαφήμιση για την περίφημη συναυλία «ενάντια στις εξορύξεις της ΒΑ Χαλκιδικής – για το δίκιο ενός τόπου» (!!!) που έχει προγραμματίσει για τις 30/9 το «Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού».

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Ρεσπέντζα και οι αναγνώστες του δεν έχουν και τόσο φιλοεξορυκτικές θέσεις.

Διαβάστε όμως τα σχόλια αναγνωστών του για την ανωτέρω συναυλία… Όπως καταλαβαίνετε, τα δικά μας σχόλια θα ήταν απλώς πλεονασμός…

Ανώνυμος είπε…23 Σεπτεμβρίου 2016 – 9:37 π.μ.

Η Κατίγκω του νεο ΠΑΣΟΚ: 25 φτου και βγαίνουμε…26 το κλείνουμε!…το συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού ζητά τη στήριξη απ’ τους αμνήμονες…

Ανώνυμος είπε…23 Σεπτεμβρίου 2016 – 2:59 μ.μ.

Ποιος είναι εξουσιοδοτημένος και από ποιους να εκφράσει το δίκιο ενός τόπου. Το δίκαιο μιας ομοιογενούς ομάδας το καταλαβαίνω, αλλά του τόπου όχι.

Ανώνυμος είπε…23 Σεπτεμβρίου 2016 – 3:14 μ.μ.

Παιδιά κουράσατε…
Και κάτι άλλο. Τα βόρεια χωριά πριν ένα χρόνο έμοιαζαν ερημωμένα. Σήμερα οι κάτοικοι των χωριών αυτών άρχισαν να ξαναζούν, άρχισαν να χαμογελούν, να βλέπουν ξανά το μέλλον τους με αισιοδοξία.

Αν λέει βέβαια κάτι αυτό σε σας που ισχυρίζεστε πως είστε αριστεροί και κατά συνέπεια κοινωνικά ευαίσθητοι. Επιτέλους καταλάβετε πως αυτός ο τόπος μας χωρά όλους και η ανάπτυξη μπορεί να ‘ρθει με την αξιοποίηση όλων των φυσικών πόρων. Και της θάλασσας, και των δασών και του υπεδάφους φυσικά.

 Ανώνυμος είπε…23 Σεπτεμβρίου 2016 – 8:44 μ.μ.

Μου κοινοποιήθηκε η αφίσα για τη συναυλία στη Θεσ/νικη. Να πάτε παιδιά. Για να πανηγυρίσετε το κλείσιμο του εργοστασίου και το σταμάτημα της εξόρυξης από το ΣΥΡΙΖΑ. Τι, πως??? Δεν έκλεισε?. Άντε ρε!! Θέμα ημερών(αστρικών). 

Ετελείωσε, ετελείωσε,που έλεγε και ο γραφικός πολιτικάντης βουλευτής στη παλιά ελληνική ταινία. Να πάτε παιδιά. Μαζί με την Ιγγλέση, Ζουμπά, Κόκκινο, Τσιριγώτη…Σκουρλέτη??? Δεν έχει??? Κρίμα. Να πάτε όμως. Και μετά, σαν καλά παιδιά να γράψετε και καμιά κορώνα ενάντια στη κυβέρνηση στο fb. Τι στο διάολο. Σύντροφοι είμαστε(είμαστε????). 

Τα χρήματα από τη συναυλία θα διατεθούν για την αγορά χρυσών πενών με τις οποίες θα υπογραφούνε οι συμφωνίες κλεισίματος. Επίσης για την αγορά λουκέτων με τα οποία θα σφραγίσουνε τις πύλες. Ότι περισσέψει για την ανάπλαση του χώρου (τόπος αναψυχής, αιωνίας). Να πάτε παιδιά μου. ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός. Όχι παίξε γέλασε. Να κρατάμε και καμιά πισινή. Που ξέρεις!!!

Περίεργος είπε…23 Σεπτεμβρίου 2016 – 9:25 μ.μ.

Εγώ θέλω να μάθω για τα παράλληλα σχέδια που έχουν κατά καιρούς συλλάβει ιδιώτες ή και σύλλογοι. Από την κτηνοτροφία, την μελισσοκομία, τη γεωργία, το μεγάλωμα του τουρισμού και την αναζωπύρωση της οικοδομής.

Χρειάζονται όλα αυτά τα σχέδια όταν δεν έχουν καμιά τύχη; Μόνο και μόνο για να εκφράσουν την αντίθεση στα καινούργια μεταλλεία; Αντιφατικό και λύση “μάνα εξ ουρανού”.

Αναδημοσίευση από metalleiablog