Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Ο ευρωβουλετής του ΚΚΕ Σ. Ζαργιανόπουλος
με τον πρόεδρο των μεταλλωρύχων Χρ. Ζαφειρούδα

Επίσκεψη με ιδιαίτερη αξία και σημασία για τους εργαζόμενους των μεταλλείων Κασσάνδρας ήταν χθεσινή στο μεταλλείο των Σκουριών. 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Σωτήρη Ζαργιανόπουλο και άλλα κομματικά στελέχη της Βόρειας Ελλάδας βρέθηκε στο χώρο εργασίας τους.

Ο ευρωβουλευτής και η συνοδεία του άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις αγωνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κύριως με το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, την δημόσια  υγειονομική περίθαλψη, αλλα ακόμη ζητήματα που αφορούν την υψηλή φορολόγηση των αποδοχών των μεταλλωρύχων στον τομέα των βαρέων και ανθυγιεινών.

Επιπλέον, έγινε ένας ευρύς και εποικοδομητικός διάλογος για το ζήτημα της τρέχουσας επένδυσης, όπου οι εργαζόμενοι άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, όπως και αντίστοχα εκείνος τις δικές τους.

Ο Σωτήρης Ζαργιανόπουλος υποσχέθηκε ότι σε σύντομο διάστημα το ΚΚΕ θα αναδείξει τα προβλήματα των εργαζομένων τόσο στο εγχώριο όσο και στο ευρωπαίκό κοινοβούλιο, ενώ δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα ξαναεπισκεφτεί τις Σκουριές.



*Ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τον υπεύθυνο τύπου του σωματείου υπόγειων στοών Γιάννη Βούλγαρη.



 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πραγματική αριστερά θα είναι πάντα στο πλευρό της εργατιάς.