Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

TO ΥΠΕΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FLASH SMELTING


Αβάσιμη και απορριπτέα έκρινε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την από 9 Σεπτεμβρίου 2016 αίτηση θεραπείας της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός.

Η απόρριψη της αίτησης θεραπείας για την ανάκληση της απόφασης του υπουργού Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη περί επιστροφής του προσαρτήματος «ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΑΛΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΙΚΟΎ ΟΞΈΟΣ ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΥ» δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια.

Η υπόθεση σχετίζεται με το σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός που αφορά την μεταλλουργία και την μεταλλουργική μέθοδο flash melting για την οποία η εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι εφαρμόσιμη.

Η εταιρία μεταξύ άλλων προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντίθετα στην απορριπτική του υπουργού τονίζεται ότι «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».

Αναδημοσίευση από avgi


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι πλέον επικίνδυνοι για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Αποστρέφονται οτιδήποτε αφορά ιδιωτικές επενδύσεις και παράλληλα παριστάνουν τους επαίτες προς άγρα διεθνών επενδυτών. Η πολύ παρέα και τα αλισβερίσια με τον Μαδούρο στην Βενεζουέλα μας φέρνει ολοένα στην ολοκληρωτική απομόνωση. Μετρημένες οι ώρες τους.

ΟΒΕΛΙΞ ®