Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Η σκάλα φόρτωσης Στρατωνίου σήμερα...

Η επέλαση του χιονιά έχει αναπόφευκτα δημιουργήσει προβλήματα αλλά και εικόνες που δεν είναι και τόσο συνηθισμένες.

Μια απ' αυτές τις εικόνες που δεν είναι τόσο συνηθισμένες και "φιλοτέχνησε" ο χιονιάς είναι από τη σκάλα φόρτωσης του Στρατωνίου, η οποία όπως βλέπετε στην φωτογραφία έχει ντυθεί στα λευκά!

Ανάλογη κατάσταση όπως μαθαίνουμε επικρατεί σ΄όλα τα εργοτάξια των Μεταλλείων Κασσάνδρας, τα οποία έχουν μια κατάλευκη όψη δημιουργώντας ένα σκηνικό απείρως εντυπωσιακότερο σε σχέση μ' αυτό που δημιουργήθηκε τον περασμένο μήνα από προηγούμενη όλα όχι τόσο έντονη χιονόπτωση όσο αυτή στην ΒΑ Χαλκιδική.

Με τις παρούσες συνθήκες αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους εργαζόμενους δίνουν το παρόν κάτω από αυτές τις αντικειμενικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κακοκαιρία με το όνομα Αριάδνη από ότι φαίνεται μας εγκαταλείπει. Αυτό που μας άφησε είναι την κοινή διαπίστωση της αδιαφορίας του Δήμου Αριστοτέλη για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων στα βόρεια χωριά της επικράτειας του. Δεν είναι δυνατόν η Ιερισσός να μην έχει ίχνος χιονιού στους κεντρικούς δρόμους ενώ πχ η Αρναία να χρειάζεται την συνδρομή του Στρατού για να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα της χιονόπτωσης. Επιτέλους αυτός ο διαχωρισμός των καλών και κακών συνδημοτών πρέπει να σταματήσει. Άλλωστε στα δύσκολα φαίνεται η αξία του καθενός. Σε κάθε περίπτωση είναι περιττή η σύγκριση με τους όμορους πληγέντες Δήμους Πολυγύρου και Σιθωνίας όπου προσωπικά οι Δήμαρχοι τους «όργωσαν» κάθε χωριό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αδιαφορώντας για την σύνθεση των ψηφοφόρων του εκάστοτε χωριού.
Υ.Γ. Κάποιος οφείλει να διδάξει οδηγική παιδεία στους παράνομα παρκαρισμένους οδηγούς οι οποίοι μονίμως καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια της κεντρικής οδού Αρχαίων Σταγείρων της Ιερισσού, ότι και οι πεζοί έχουν δικαιώματα και η πολιτεία αντίστοιχα υποχρέωση να αποκαταστήσει την τάξη.
ΟΒΕΛΙΞ ®