Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ


Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων των μελών του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, διοργανώνεται επίσκεψη  στη Β.Α.Χαλκιδική του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ  κ.Γιάννη Μανιάτη ,Υπεύθυνου για την Ενέργεια ,το Περιβάλλον και τις Υποδομές, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα ο κ.Μανιάτης, πρόκειται να επισκεφτεί τα τρία εργοτάξια της «Ελληνικός Χρυσός»,στο μεταλλείο των Μαύρων Πετρών και στο Φράγμα του Κοκκινόλακα,το εργοτάξιο της Ολυμπιάδας καθώς και το εργοτάξιο των Σκουριών.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κατά την εδώ παραμονή του, πέρα από την ενημέρωσή του από τους φορείς της περιοχής για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Β.Α.Χαλκιδικής,πρόκειται να συναντηθεί με τα Διευθυντικά στελέχη της «Ελληνικός Χρυσός», με τα Σωματεία των εργαζομένων στο μεταλλείο καθώς και με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη της Δημ.Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ του Δήμου Αριστοτέλη.

Το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00.μμ προγραμματίζεται πολιτική ομιλία από τον κ.Μανιάτη στην αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης» του δημαρχείου της Αρναίας,με θέμα: «Η Ελλάδα που μπορεί,απέναντι στις προκλήσεις του αύριο».

Το πρόγραμμα του Γιάννη Μανιάτη διαμορφώνεται ως εξής:

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-02-2017:
  • 16.00-18.00 μμ Άφιξη στο εργοτάξιο των Μαύρων Πετρών-Φράγμα Κοκκινόλακα. Ενημέρωση από Στελέχη της Ελληνικός Χρυσός-επικοινωνία με εργαζόμενους
  • 19.00 μμ. Πολιτική ομιλία με θέμα: «H Eλλάδα που μπορεί, απέναντι  στις προκλήσεις του αύριο» Αίθουσα «Μητροπολίτης Σωκράτης»   Δημαρχείο Αρναίας

ΣΑΒΒΑΤΟ  18-02-2107:
  • 08.30-10.30 π.μ. Επίσκεψη στο εργοτάξιο της Ολυμπιάδας. Ενημέρωση από  στελέχη της Ελληνικός Χρυσός για την εξέλιξη του έργου-επικοινωνία με εργαζόμενους. Συνάντηση με τις Διοικήσεις των Σωματείων Εργαζομένων.
  • 11.00.-12.00.μ Επίσκεψη στο εργοτάξιο των ΣκουριώνΕνημέρωση για την εξέλιξη του έργου
  • 12.00. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη
Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει και έρχεται. Άργησε βέβαια. Καλύτερα θα ήταν όταν ήταν εν ενεργεία υπουργός περιβάλλοντος για να δεί τι έργο γινόταν από τότε και καθυστέρησε εξαιτίας της φοβικότητας που έχουν απέναντι στους τραμπουκισμούς υπηρεσιακών παραγόντων και ΜΚΟ.