Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" (!!!???)

Ο εκτελών χρέη δημάρχου ευδιάθετος σε πρόσφατο φωτογραφικό στιγμιότυπο στην Τσικάρα, αφού στοιχεία... καταστροφής δεν υπήρξαν ποτέ!!!

Μνημειώδης η δήλωση - παραδοχή του εκτελούντος χρέη δημάρχου Αριστοτέλη για το ζήτημα που άνοιξε η antigold κοινότητα περί "αποστράγγισης του φράγματος της Μ. Παναγίας και άλλων υδροδοτικών γεωτρήσεων του οικισμού" εξαιτίας των ερευνητικών γεωτρήσεων στην Τσικάρα από την Ελληνικός Χρυσός.

Χωρίς περιστροφές και απολύτως ανακόλουθος με το καταγγελτικό περιεχόμενο της πρόσφατης ανακοίνωσης του δήμου για το ζήτημα παραδέχθηκε σε ερώτηση της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, ότι ο δήμος δεν έχει κανένα επίσημο στοιχείο να προσκομίσει για τα όσα υποστήριζε και ότι το έκανε για να προλάβει την καταστροφή (!!!???).

Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια του Γ. Ζουμπά, καθώς αποκάλυψε το χαρακτηριστικότερο γνώρισμα της antigold ρητορικής που είναι αυτό της προληπτικής καταστροφολογίας, χωρίς καμία απολύτως επιστημονική τεκμηρίωση, την οποία με άκριτο φανατισμό, όπως αποδείχθηκε προώθησαν όλο το περασμένο χρονικό διάστημα τα συστημικά antigold ΜΜΕ και τα αντίστοιχα τρολ της κοινωνικής δικτύωσης.

Μπράβο και σ' αυτούς τους "ανεξάρτητους" και "δίκαιους" δημοσιογράφους της "Αυγής", της "Εφημερίδας των Συντακτών" και της ΕΡΤ που ζούν και αμείβονται χάρη στον ιδρώτα των μεταλλωρύχων, που εκτός όλων των άλλων αγωνιών τους για την... καταστροφή του περιβάλλοντος, τους... βασανίζει αν είναι 2.500, 2.000 ή 1.300 ο αριθμός όσων εργάζονται στα μεταλλεία, λες και εκείνοι τους πληρώνουν.

Όλοι αυτοί οφείλουν τη δήλωση του εκτελούντος χρέη δημάρχου Αριστοτέλη να την κάνουν κορνίζα στο προσκεφάλι του κρεβατιού τους. Όσοι φοβούνται μην τυχόν τους πέσει αυτή η κορνίζα στο κεφάλι από το... βάρος του περιεχομένου της, ας ζητήσουν να γίνει μπλουζάκι "sos xalkidiki", που είναι πιο ασφαλές και βολικό!

Αυτές είναι οι... αλήθειες πρέπει να φοριούνται σαν ανεξίτηλο "τατουάζ" επάνω στο σώμα των μελών της antigold κοινότητας. Να κυκλοφορούν παντού με αυτές για να τις βλέπει και να μαθαίνει και ο υπόλοιπος κόσμος, για το πόσο σοβαρό "κίνημα" μιλάμε και πόσο ακόμη πιο σοβαροί είναι αυτοί που το αβαντάρουν την κενή περιεχομένου καταστροφολογία του.

Ελπίζουμε η πώληση των ενδυμάτων με τυπωμένη τη δήλωση - μνημείο του Γ. Ζουμπά να γίνει σε τιμές "κινηματικές" και με απόδειξη... Να μπορούμε όλοι να έχουμε δικαίωμα στο συλλεκτικό προϊόν.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι antigold όταν δεν έχουν στοιχεία κατασκευάζουν στοιχεία. Μα το απέδειξαν πρόσφατα με την σημαία του Στρατωνίου, που στηρίχθηκαν σε πληρωμένη έρευνα που έγινε από εκείνους το 2014!!