Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΝΑ ΠΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... #SKOURIES

Φωτογραφία αρχείου από τη διαχρονική αρμονική συνύπαρξη ντόπιων antigold με γερμανούς δημοσιογράφους...

Μεγάλες στιγμές εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή έξω από την πύλη του εργοταξίου των Σκουριών. Προβεβλημένο στέλεχος της ΜΚΟ "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" με πιστοποιημένες γνώσεις στην αστρολογία, την χειρομαντεία και την καταστροφολογία ξεναγεί στον χώρο συνεργείο της γερμανικής τηλεόρασης!

"3 Τζακ - Ποτ σε 1 Τζόκερ" συντελούνται σ' αυτή τη νέα μυθική συνύπαρξη το στελέχους της ΜΚΟ με τους γερμανούς φίλους της. 

Η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της σε ομόκεντρους κύκλους της αστρολογίας - χειρομαντείας - καταστροφολογίας στο εξωτερικό, η περαιτέρω θωράκιση της ελληνογερμανικής φιλίας σε Ελλάδα και γερμανία αντίστοιχα και βεβαίως η κορύφωση της θετικής προβολής της περιοχής και της Χαλκιδικής γενικότερα στο εξωτερικό.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε το πόσο πιστοί φίλοι είναι οι γερμανοί των ντόπιων antigold "πατριωτών" της... οικολογίας. Η θα έρχονται σαν ακτιβιστές και θα πετάνε βόμβες μολότοφ όπως το 2015 ή θα έρχονται σαν δημοσιογράφοι και ερευνητές προετοιμασμένοι για προβοκάτσια, όπως το 2012, το 2013. Ή πάλι με λεφτά της γερμανικής κυβέρνησης θα χορηγούνται σε ντόπιους antigold "πατριώτες" πόροι για να κάνουν περιοδεία σε πόλεις της γερμανίας, όπως το 2014...

Έτσι χτίζονται και συντηρούνται οι καλές φιλίες μέσα στο χρόνο! Μπράβο και πάλι στους antigold που μας κάνουν κοινωνούς της διαχρονικής...προσφοράς τους στον τόπο.