Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ. ΚΑΜΜΕΝΕ? ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας εφ΄όλης της ύλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη ΒΑ Χαλκιδική λέγοντας πράγματα που θύμισαν τουφεκιές στον αέρα...

Πιο συγκεκριμένα είπε ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση θέλει όλες τις επενδύσεις ακόμη και με μηδενικό αντάλλαγμα, εκτός από την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός, γιατί όπως εξήγησε είναι μια απάτη, ενώ τόνισε πως υπάρχει και ξέπλυμα χρήματος μεταξύ της αγοράς και της πώλησης της επιχειρήσεως (!!!???).

Στη συνέχεια της δήλωσης του επιχείρησε να κάνει μια μερική αναδίπλωση τονίζοντας πως αν θέλει η Ελληνικός Χρυσός να προχωρήσει η επένδυση θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους περιβαλλοντικούς όρους που θέτει η κυβέρνηση... (!!!).

Πως να προχωρήσει μια επένδυση όμως όταν ένας υπουργός της κυβέρνησης προβαίνει σε τόσο σοβαρές καταγγελίες, χωρίς όμως να δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις;

Ο κάθε εχέφρων πολίτης περιμένει από τον κ. Καμμένο να εξηγήσει επακριβώς τα όσα υποστήριξε περί "απάτης" και "ξεπλύματος χρήματος".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του κ. Καμμένου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προτού η γλώσσα τρέξει...πιο γρήγορα απο το μυαλό σου..η πείρα δεν σου δίδαξε προτού να πείs κάτι τόσο βαρυσήμαντο να το τεκμηριώνειs και με στοιχεία?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ζούμε σε μαγική χώρα, και ο κάθε ένας ανεξάρτητα απο την ιδιότητά του λέει οτι θέλει. Νομιζω οτι το κάλεσμα του αρμόδιου εισαγγελέα πρέπει να είναι άμεσο. Δεν μπορεί κανείς να λέει τέτοια πραγματα χωρίς συνέπειες. Η δικαιοσύνη πρεπει να κινηθεί χωρίς δισταγμό. Πρεπει οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς έτσι Όστε να είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι πολίτες.