Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

#SKOURIES: ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ANTIGOLD ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ" - ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΝ...


Τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην παιδεία και την κουλτούρα σε εργαζόμενους και antigold ακτιβιστές συνειδητοποίησαν αυτές τις μέρες στο ΥΠΕΝ.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί από την Τετάρτη υπερασπιζόμενοι το ιερό δικαίωμα τους στην εργασία απέναντι στις αντιμεταλλευτικές ιδεοληψίες και εμμονές κάποιων στελεχών του ΥΠΕΝ  κλήθηκαν να πληρώσουν 790 ευρώ χθες και άλλα 800 ευρώ σήμερα για τις τζαμαρίες που έσπασαν στην προσπάθεια τους να ξεπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο υπουργείο.

Έδωσαν περίπου 1590 ευρώ από την τσέπη αναγνωρίζοντας το λάθος τους. Στην κίνηση αυτή των μεταλλωρύχων αντανακλάται το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία και ορθά έπραξαν γιατί δεν έχουν μάθει να σπάνε και να καίνε, όπως κάνουν τα χαϊδεμένα παιδιά όλων των κυβερνήσεων και όχι μόνο των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Έχουν μάθει να εργάζονται και να βιοπορίζονται με τον τίμιο ιδρώτα τους.

Αυτή η καινοτόμος απαίτηση των αξιωματούχων του ΥΠΕΝ να πληρώσουν οι μεταλλωρύχοι τα σπασμένα τους, δημιουργεί προηγούμενο, το οποίο πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ για όλα αυτά που έχουν κάψει και σπάσει όλα αυτά τα χρόνια οι δήθεν οικολόγοι στη ΒΑ Χαλκιδική σε βάρος βιοπαλαιστών.

Αν δεν το τηρήσει τόσο η νυν κυβέρνηση όσο και οι μελλοντικές θα είναι πάντοτε έκθετες στα μάτια όλης της κοινωνίας για τα δυο μέτρα και σταθμά που τηρούν απέναντι σ' αυτούς που πληρώνουν τα σπασμένα τους και σε εκείνους που στο όνομα αερολογιών σπάνε και καίνε τα πληρωμένα άλλων...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μόνο για αυτούς τους λεβέντες.

Ανώνυμος είπε...

Οι μάγκες πληρώνουν τα χρέη τους. Δεν χρησιμοποιούν μολότοφ, κουκούλες και μετά να το βάζουν στα πόδια.