Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΤ. ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ: "Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλλιάνος είπε αυτή την πολύ μεγάλη αλήθεια σε ένα σύντομο χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που αφορούσε την παρουσίαση της νέας φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου και του χορηγού της που είναι η Ελληνικός Χρυσός.

Έγινε την Παρασκευή το βράδυ, όπου ακόμη δεν είχε καθίσει ο κουρνιαχτός από την "μεγάλη επιτυχία" των antigold να επιβάλλουν με φασιστικό τρόπο την απουσία της Ελληνικός Χρυσός από ένα συνέδριο που ενώ η ίδια δεν επιδίωξε τη συμμετοχή της, της το ζήτησαν, το πλήρωσε και τελικά απαγόρευσαν την ομιλία του διευθύνοντος συμβούλου της Δημήτρη Δημητριάδη...


Αυτές οι κουβέντες συμπυκνώνουν όλους τους όρους μιας δυσμενής πραγματικότητας που βιώνει η Χαλκιδική τα τελευταία χρόνια στο σύνολο της, καθώς είναι όμηρος της λογικής και της ανάγκης για πολιτική επιβίωση όλων εκείνων που ξέρουν ότι δεν έχουν ουσιαστικά επιχειρήματα πέρα από τις αντιμεταλλευτικές ιδεοληψίες και εμμονές τους κι αυτή τη γύμνια τους την κρύβουν με ενέργειες που ρίχνουν νερό στο μύλο όσων η βία και ο τραμπουκισμός είναι η μοναδική επιλογή για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Το πλέον ανησυχητικό όλων είναι ότι οι θεσμοί που αναγνωρίζονται από το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν στη θέση τους όλους αυτούς που παίζουν προκλητικά απέναντι τους με αποτέλεσμα τα φαινόμενα φασισμού και ολοκληρωτισμού να πυκνώνουν ανησυχητικά.

Το είπε ακριβώς ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής και πολιτευτής με τη ΝΔ Στέλιος Βαλλιάνος μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ'.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το τέρας που επιβιώνει πολιτικά στην Χαλκιδική όπως επιβιώνει φταίνε κάποιοι μέσα στο κόμμα σου Στέλιο, οι οποίοι δεν έχουν δική τους ατζέντα και χρησιμοποιούν το κόμμα για να περάσουν τα θέματα της ατζέντας τους.

Τα βλέπει αυτά ο κόσμος Στέλιο και όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή της ψήφου πάει και ρίχνει αλλού για αλλού την ψήφο του. Να πως επιβιώνει αυτοί που δεν πρέπει πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Ας φέρουν ψήφους στη ΝΔ οι antigold "κύριοι" της αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής, που αλωνίζουν στα γραφεία του κόμματος και κάνουν ό,τι θέλουν.

Ε, όχι ρε φίλε.
Και δαρμένοι και αφελείς, πάει πολύ.