Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: "ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΟΡΥΒΟΥΣΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"


Η Ελληνικός Χρυσός εξέδωσε πριν λίγη ώρα ανακοίνωση αναφορικά με τους λόγους που την ανάγκασαν να αποσύρει τη συμμετοχή από το 1ο αναπτυξιακό συνέδριο της Χαλκιδικής, που διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής 14 -15 Οκτωβρίου στα Μουδανιά και στο οποίο ήταν πλατινένιος χορηγός.

Στην ανακοίνωση της  η Ελληνικός Χρυσός αποδοκιμάζει τις πρακτικές της θορυβούσας μειοψηφίας, όπως χαρακτηρίζει τους antogold, οι οποίες πλήττουν τη δημοκρατία και οδηγούν μια ολόκληρη περιοχή αλλά και την κοινωνία της συνάμα να παραμένει βυθισμένη σ' ένα κύκλο εσωστρέφειας και ομφαλοσκόπησης.


Παράλληλα, η εταιρεία στην ανακοίνωση της εκφράζει την ευχή να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, τα οποία ευδοκιμούν χάρη στη στάση ανοχής κάποιων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικός Χρυσός.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αιτία είστε εσείς "Πολίτες" για το νέο ολοκληρωτισμό των antigold και το "off gas system".
Καταστρέψατε το αφήγημα της επιστημονικής γνώσης και υπεροχής τους. Τι περιμένατε;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @13 Οκτωβρίου 2017 - 3:34 μ.μ.

Είναι μια μικρή ηθική ικανοποίηση αυτό που λέτε αναφορικά με το off gas system, ωστόσο νομίζουμε πως δεν έχει σχέση με την τρέχουσα εξέλιξη.

Είναι παγίως φασιστική η αντίληψη αυτών των ατόμων. Δεν επηρεάζεται από τέτοιους παράγοντες. Οι πιο πολλοί ίσως να μην αντιλαμβάνονται τι σημαίνει off gas system και ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί.

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο και την ανάγνωση του blog μας.