Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΕΤΧΑ: ΟΤΑΝ OI ANTIGOLD ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ! #SKOURIES


Όλος "ο καλός ο κόσμος" του antigold παράλληλου σύμπαντος βρέθηκε στο συνέδριο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Μουδανιά.

Ένα αναπτυξιακό συνέδριο που υλοποιήθηκε με χρήματα που ζήτησε η ΑΝΕΤΧΑ από την Ελληνικός Χρυσός και ακόμη 2 χορηγούς με μικρότερα πόσα συμμετοχής, χωρίς όμως την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός κ. Δημήτρη Δημητριάδη, επειδή το απαίτησαν οι πασίγνωστοί πλέον φασίζοντες τραμπούκοι της Χαλκιδικής.

Το ότι το συνέδριο αυτό πληρώθηκε από την "κακιά εταιρεία" δεν προκάλεσε κανέναν ηθικό φραγμό στην κυβερνητική βουλεύτρια Χαλκιδικής, τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη, τους ιδρυτές του antigoldgreece και άλλα επιφανή μέλη του εγχώριου antigold "jet set", έτσι ώστε να μην δώσουν το παρόν.

Όπως μάθαμε μάλιστα στα πρώτα λεπτά της εμφάνισης τους στο συνέδριο θέλησαν να μοιράσουν φυλλάδια και να φορέσουν τα μπλουζάκια τους, όμως οι διοργανωτές δεν τους το επέτρεψαν. 

Στη συνέχεια τα "τελωνεία της ανάπτυξης" της Χαλκιδικής πήραν τις θέσεις τους στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μουδανιών με σκοπό να λάβουν μέρος στη διαδικασία με τον τρόπο που εκείνα αντιλαμβάνονται.

Η κ. Ιγγλέζη ζήτησε να πάρει το λόγο όμως ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ κ. Πασσαλής της το απαγόρευσε στέλνοντας της το μήνυμα ότι όσο είναι εκείνος πρόεδρος αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνη να αποχωρήσει από την αίθουσα εμφανώς εκνευρισμένη.

Πίσω της έμειναν οι ιδρυτές του antigoldgreece για να ρωτήσουν κάποιους συμμετέχοντες ομιλητές με τρόπο τέτοιο, ώστε να εισπράξουν μια απάντηση κομμένη και ραμμένη στα δικά τους αντιμεταλλευτικά μέτρα και σταθμά για να την ανεβάσουν στο twitter.

Δυστυχώς η επινοηθείσα και ευχηθείσα από εκείνους "επανεμφάνισης της κινηματικής ορμής της Χαλκιδικής" έμεινε στον παράλληλο κόσμο και πραγματικότητα που ζουν.

Τέλος, θα επισημάνουμε για πολλοστή φορά ότι η ζωή ήταν και θα είναι αμείλικτη απέναντι στην antigold υποκρισία και παραλογισμό και θα είναι εκείνη που θα τους δίνει τις πιο σκληρές απαντήσεις

Όταν την Πέμπτη το βράδυ οριστικοποιήθηκε η απουσία της Ελληνικός Χρυσός από το συνέδριο μετά τους τσαμπουκάδες και τις απειλές που απηύθυναν προς το προεδρείο της ΑΝΕΤΧΑ το πρωί της ίδιας μέρας στον Πολύγυρο, έναν antigold παπαγαλάκι έγραψε στο twitter:


Το Σάββατο όμως αυτό που προκάλεσε εντύπωση μεταξύ άλλων στους παρευρισκόμενους στο συνέδριο ήταν ο πολιτικός πολιτισμός των antigold και της κ. Ιγγλέζη συμπεριλαμβανομένου προς την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στη Χαλκιδική, που παρακολούθησε το συνέδριο, καθώς εκτός από το μονοπώλιο της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, είναι πανελληνίως γνωστό ότι υπερηφανεύονται για το μονοπώλιο της δημοκρατικής και κοινωνικής ευαισθησίας.

Αυτοί που μονίμως καταπατούν τα πάντα δίχως κανένα ηθικό φραγμό και όριο εκτέθηκαν ξανά από την ίδια την πραγματικότητα.

















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έβαζαν το χεράκι τους κάποια στελέχη της ΝΔ στη Χαλκιδική, δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα απ' αυτά οι antigold. Ψάξτε το. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την Ιερισσό, δεν έχει πουθενά αλλού δύναμη στη Χαλκιδική.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε στην περιφέρεια. Εκεί θα τους βρείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εκείνοι κρυφό καμάρι.
Τα στελέχη της ΝΔ που κάνουν πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ και τους antigold για να μοιράζονται τα θεσμικά οφίτσια θα αποβουν και μοιραία για τις τύχες της Χαλκιδικής αλλά και για τις βλέψεις του κόμματος της ΝΔ για εξουσία.

υγ. Να μην κοπεί το σχόλιο μου. Κάνω αξιολογική κρίση. Δεν βρίζω κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Ιγγλέζη σχολίασε ως ψευδές το δημοσίευμα, με ανάρτησή της στο facebook

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @17 Οκτωβρίου 2017 - 8:10 μ.μ.

Από την πλευρά μας μέσω f/b ζητήσαμε από την κ. Ιγγλέζη να υποδείξει τα ψέματα μας έτσι ώστε να τα μάθουμε και εμείς.