Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ANTIGOLD ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΡΤ?


Εμείς θα σας παραθέσουμε τα δεδομένα και εσείς θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας φίλοι αναγνώστες.

Στην εκπομπή "ΕΡΤ Report" που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα και εξέτασε ενδελεχώς τις αιτιάσεις που έχουν οι antigold για την επένδυση χαλκού χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική, μεταξύ πολλών άλλων απόψεων εμφανίστηκε και ένας γνωστός antigold και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική να υποστηρίζει τα εξής:

"Σήμερα υπάρχει σύσταση για την Ολυμπιάδα και το γάλα από τα αιγοπρόβατα της να μην χρησιμοποιείται αυτούσιο για τυρί. Υπάρχει οδηγία από τη διεύθυνση γεωργίας, να αναμιγνύεται με άλλα γάλατα για να πέφτει η περιεκτικότητα σε αρσενικό, γιατί εκείνος ο τόπος είναι μολυσμένος από αρσενικό".

Κανονικά αυτήν την τόσο σοβαρή καταγγελία θα έπρεπε να την ελέγξουν οι 3 δημοσιογράφοι της εκπομπής της ΕΡΤ έτσι ώστε αν ευσταθούσε να δινόταν η δυνατότητα στον πρόεδρο της κοινότητας της Ολυμπιάδας να απαντήσει.

Την δουλειά που δεν έκαναν 3 δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, οι οποίες πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους για να υπάρχει ένα μίνιμουμ τεκμηρίωσης και εξακρίβωσης των ζητημάτων που επιλέγουν για να μας παρουσιάσουν, την έκανε το ιστολόγιο ergoliptesxalkidikis.gr το οποίο έφερε στη δημοσιότητα έγγραφα της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της πάλαι ποτέ Νομαρχίας Χαλκιδικής, τα οποία βγάζουν αναληθή τα όσα επικαλέστηκε ο antigold στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου του 2010 η Διεύθυνση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας αποφάσισε να τεθούν σε απομόνωση τα ζώα δυο κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή Καλύβια Βαρβάρας Ολυμπιάδας, επειδή σε μετρήσεις που έγιναν εντοπίστηκε στο γάλα συγκεντρώσεις μολύβδου σε ποσότητα κατώτερη του ανώτατου επιτρεπτού ορίου.

Μάλιστα 2 εβδομάδες αργότερα έγινε η άρση αυτής της απόφασης και δόθηκε το πράσινο φως στους δυο κτηνοτρόφους να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους.

Αναγκαία υπενθύμιση... Το 2010 δεν υπήρχε καμία μεταλλευτική δραστηριότητα στην Ολυμπιάδα, την οποία ο antigold οικολόγος χαρακτήρισε με ελαφρά την καρδία "μολυσμένη περιοχή"...

Για δυσφήμιση της Χαλκιδικής σε πανελλήνια κλίμακα ούτε λόγος, αλλά ουδείς συγκινείται...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τον Μακιαβέλι για θεός τους. Εμείς τι κάνουμε; Θα ξυπνήσουμε; Θα μάθουμε να δούμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο ο κύριος αυτός και μερικοί άλλοι "οικολόγοι" - "επαναστάτες" είναι ταυτόχρονα και εργολάβοι ή προμηθευτές της Ελληνικός Χρυσός;
Θα σοβαρευτούμε; Ή θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να αλωνίζουν δυσφημώντας τον τόπο μας και κάνοντας χρυσή ζωή με τα λεφτά της εταιρείας;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ερώτηση στο σχόλιο @6 Δεκεμβρίου 2017 - 11:27 π.μ.

Σε ποιό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεστε; Αν θέλετε κάντε μας αυτή τη διευκρίνιση, γιατί πολλοί από αυτούς μας διαβάζουν, όπως και εμείς ίσως να μην καταλαβαίνουν τι εννοείτε.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν ιδεολογική πόρωση οι antigold.
Δεν τους ενδιαφέρει αν λένε ψέματα, ή αν πιάνονται να λένε ψέματα.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν κακό στην περιοχή για να επικρατήσει το οικονομικό συμφέρον για το οποίο πληρώνονται.

Ανώνυμος είπε...

Στο επιμελητηριακό antigold ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ πρώτη και καλύτερη ήταν η κυρία - ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Ολυμπιάδα, όπου ξημεροβραδιάζονται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, ΟΛΑ τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, ΟΛΟΙ οι τοπικοί άρχοντες.

Εκεί οργανώνονται και όλα τα τραπέζια της εταιρίας.

Τι άλλο δηλ. πρέπει να γράψουμε για να ανοίξετε τα μάτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δε λογοκρίνετε τα σχόλια Πολίτες.
Αφήσαμε και σε άλλο blog, αλλά δεν τα εμφάνισαν. Εκεί φαίνεται οι κρυφο-antigold επαγγελματίες της Ολυμπιάδας έχουν πλήρη κάλυψη από το τοπικό κατεστημένο - σύστημα...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Όσο επικρατούν και καλύπτονται οι μέτριοι, οι χαφιέδες και οι διπρόσωποι, εμείς θα σερνόμαστε όλο και πιο βαθιά στην κόλαση που μας περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

Πως να μην έχουμε κόλαση 6 Δεκεμβρίου 2017 - 1:57 μ.μ. να μας περιμένει όταν το ίδιο το κράτος τους καλύπτει;
Πως να κάνεις μια καταγγελία όταν το αστυνομικό τμήμα γιατί είναι 5 χρόνια κλειστό;
Εδώ για τις εκλογές του επιμελητηρίου ζητούσαν από τους επαγγελματίες επιτακτικά την ψήφο τους και άφηναν να εννοηθεί την δεδομένη δυσαρέσκεια τους σε περίπτωση κακού αποτελέσματος...
Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ιερισσό, τα Ρόδα και την Ουρανούπολη σε βουλευτικές και δημοτικές.