Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Ο ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ


«Από Αύγουστό Χειμώνα και από Μάρτη Καλοκαίρι» λέει πυκνά συχνά ο θυμόσοφος λαός μας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει την ανάγκη της προετοιμασίας αλλά και της αναμονής για κάποια σημαντικά πράγματα, που είναι χρονικά μπροστά μας.

Γι’ αυτό το λόγο και ενώ μόλις μπήκε το 2018 και επιλέξαμε να το υποδεχτούμε αναγνωστικά με κάτι εξόχως αναπτυξιακό, κοινωνικά ενωτικό και αν μη τι άλλο αισιόδοξο. Είναι τα επιτεύγματα του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού (εφεξής Π.Ο.Τ.) που οι άνθρωποι του από το δικό τους μετερίζι έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια και αφορούν την ανάδειξη της Ανατολικής Χαλκιδικής στην εξωτερική, αλλά και στην εγχώρια τουριστική αγορά, ως τον απόλυτο πολυμορφικό προορισμό διακοπών.

Όλη αυτή η αδιάκοπη προσπάθεια και συνέργεια των ανθρώπων του Π.Ο.Τ. ξετυλίγεται μέσα από την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η διευθύντρια marketing & επικοινωνίας του Οργανισμού Μαρία Πάπα στην τουριστική εφημερίδα "Travel Daily News."

Ε: Το KOUZINA που διεξάγεται τα τελευταία 7 χρόνια στις αρχές κάθε καλοκαιριού στην Ανατολική Χαλκιδική θεωρείται κάτι παραπάνω από ένα γαστρονομικό φεστιβάλ. Εσείς που θεωρείστε η «ψυχή» αυτού του φεστιβάλ, όπως και του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού που δημιούργησε αυτό το φεστιβάλ, απολαμβάνετε τις δάφνες του εγχειρήματος ή ισχύει το «εχθρός του καλού είναι κάτι ακόμη καλύτερο»;

Α: Φυσικά το τελευταίο. Ο συνεπής επαγγελματίας δεν επαναπαύεται ποτέ. Ανεβάζει τον ποιοτικό πήχη ολοένα και ψηλότερα, προκειμένου να πετύχει το άριστο. Όμως το άριστο είναι υποκειμενικό – έτσι ο πήχης ανεβαίνει συνέχεια με αποτέλεσμα ο επαγγελματίας να θεωρεί ότι «ποτέ δε θα πιάσει το όριο». Εξάλλου, σημασία στον επαγγελματικό βίο έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Την συνέχεια αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης μπορείτε να τη διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε και ένα μπράβο στους ανθρώπους του Οργανισμού που με το δυνατόν λιγότερα κόστη φέρνουν αποτελέσματα για τον τουρισμό της περιοχής που άλλοι με πολλαπλάσιο μπάτζετ που βασίζεται σε χρήματα δημοτών και φορολογουμένων ούτε να τα πλησιάσουν μπορούν!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τύχη βουνό να έχουμε τον καλύτερο τουριστικό φορέα της χώρας στον τόπο μας.
Οι άνθρωποι του Οργανισμού αυτού δέχτηκαν τεράστιο πόλεμο και λάσπη, αλλά έδειξαν ανωτερότητα και έκλεισαν τα αυτιά τους στους ελάχιστους κακοπροαίρετους, που έβαλαν πάνω από τον τόπο τι δικό τους συμφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Οι επαγγελματίες στον τουρισμό φαίνονται.
Οι ερασιτέχνες του τουρισμού που παίρνουν ένα καρό λεφτά από δήμο και αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής για να κάνουν προσωπικές δημόσιες σχέσεις φαίνονται επίσης!

Ανώνυμος είπε...

Οι τοπάρχες της ΝΔ έδωσαν άραγε στήριξη στους τοπικούς φορείς όταν έπρεπε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος έγραψε τα προηγούμενα σχόλια? Δυστυχώς ο ίδιος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@4:34μμ Για ποιά στήριξη μιλάς όταν η ΝΔ στη Χαλκιδική έχει συριζοποιηθεί τελείως; Στηρίζονται όσοι φορείς έχουν βγάλει ψήφισμα ή έχουν πάρει θέση ανοιχτά εναντίον της επένδυσης χρυσού.
Αυτό είναι το κριτήριο δυστυχώς. Αν δεν καθαρίσει η κοπριά από τα κεντρικά της ΝΔ η γεύση απογοήτευσης που υπάρχει στον κόσμο της ΝΔ θα παραμείνει όπως είναι.