Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"ΤΥΦΛΟ" ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ - ΤΥΧΗ "ΒΟΥΝΟ" ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΡΔΙΑΣ

Φώτο από το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο των Σκουριών

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές στις Σκουριές.

Όπως μαθαίνουμε, 2 εργαζόμενοι βάρδιας  βρέθηκαν πολύ κοντά στη γεννήτρια -  στόχο της εμπρηστική επίθεσης, που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις Σκουριές.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας σας ενημερώσαμε, πως οι δράστες  «έβαλαν στο μάτι» με τις 3 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδόνισαν  την γεννήτρια ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων του εργοταξίου.

Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο, πως αυτή η γεννήτρια περιείχε 150 λίτρα πετρελαίου.

Δίπλα σ’ αυτή τη γεννήτρια βρίσκεται μια ακόμη γεννήτρια, που λειτουργεί υποστηρικτικά και περιέχει επιπλέον 90 λίτρα πετρελαίου. Συνολικά και οι δύο γεννήτριες μαζί περιείχαν 250 λίτρα πετρελαίου.


Ευτυχώς ξαναλέμε δεν συνέβει τίποτα το τραγικό, καθώς η φωτιά που προκλήθηκε από τις αναφλέξεις, κατασβέστηκε άμεσα  από τους υπόλοιπους εργαζόμενους βάρδιας, οι οποίοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και διαχειρίστηκαν με αποτελεσματικότητα μια κατάσταση, που αρχικά μας έδωσε την εντύπωση, πως είχε περισσότερο «συμβολικό χαρακτήρα».


Εκ των υστέρων, διαπιστώνουμε, οτι η νέα εμπρηστική επίθεση έκρυβε πολλούς κινδύνους κυρίως για την ασφάλεια της ζωής των εργαζομένων.

 ΥΓ. Τι ψυχές κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι; Νιώθουν καλά με τη συνείδηση τους; Έχουν καταλάβει ότι με τις πράξεις τους απειλούνται ζωές ανθρώπων;;;


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα video, περιφανευετε ο Τολης πως καψανε το μηχανμα στην Ολυμπιαδα.
Μαλλον θυματε τις δόξες του Μιτσιου...αλλα αυτα ειναι ιστορια , για να δουμε αν θα τα βαλει στα ποδια αυτην τη φορα το ΣτΕ ( ιδικα μετα την ειδηση της ελεγχομενης χρεοκποιας της Ελλαδας)
Ο Αρβανιτης το πρωι , δεν ηταν ενημερωμενος για την επιθεση? γιατι δεν ακουστηκε τιποτα για αυτο? Ηταν τελειως ασχετος με το θεμα ο Αρβανιτης. δεν φτανει το Ζαβλιαρη με τιποτα!!!!( Η το κανει επιτηδες,χαχαχα)
Μάρεσει οταν κανεις δεν δεινει σημασια του Τολη ( Στρατουδακης)...δλδ "σε εχω χ@@νο"!!! Σαν να μην υπαρχει!
Σιζαρ να σε προλαβω. Μηπως η ειδηση του Τολη για τα τουριστικα...ηταν σκηνοθετημενη προβοκατσια?......γιατι αυτος ο τροπος ειναι χαρακτηριστικόs πια για το Antigold.

Ανώνυμος είπε...

κοίταξε αγαπητέ μου..μην τραγικοποιείς τα πράγματα..
Αν σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα συνέβει αυτό το γεγονός και αν ακόμη έπαιρνε φωτιά η δεξαμενή πάλι δεν θα συνέβαινε τίποτε απολύτως.
Το μόνο κόστος θα ήταν τα 250 λίτρα πετρελαίου.
Ο λόγος είναι πως το πετρέλαιο δεν εκρήγνυται.
Έτσι για να μαθαίνεις...σε μια τέτοια περίπτωση καίγονται οι αναθυμιάσεις και όχι το ίδιο το πετρέλαιο. Πάντα καίγεται η επιφάνεια.
Για να συμβεί αυτό που περιγράφεις τόσο τραγικά θα πρέπει το πετρέλαιο να φτάσει σε σημείο βρασμού πράγμα αδύνατο με τις μολότοφ που περιγράφεις.

caesar

Ανώνυμος είπε...

1) σήμερα το πρωί ο Στρατουδακης ήταν φιλοξενούμενος του Αρβανίτη στην ΝΕΤ
γιατί δεν το ανέφερε σαν είδηση??? (και μην μου πείτε ότι δεν το γνώριζε)
2)οι σεκιούριτι τι κάνουν εκεί, γιατί δεν τους έπιασαν??
(άλλο ένα ανίκανο τμήμα της εταιρείας όπως όλα τα άλλα)
3) Οπως έλεγες εσύ παλιότερα οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας, στην μια φώτο όπως φαίνεται από την μολότοφ δεν κάηκαν ούτε τα ξερά φύλλα, αλλά αν επενέβησαν οι εργαζόμενοι με τι την έσβησαν την φωτιά φυσώντας?? εάν έριχναν νερό δεν θα υπήρχαν ούτε τα φύλλα. Στην ίδια φώτο δεν έχουν καεί ούτε ούτε καν μαυρίσει τα ξύλα που είναι στερεωμένο το σύρμα
4)Στην άλλη φώτο φαίνονται δυο μολότοφ.. πως είναι δυνατόν να έχουν ρίξει τις μολότοφ και να μην έχουν σκάσει???
5)στην φώτο με την γεννήτρια δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό πέρα από κάτι μουτζούρες επάνω της που μπορεί να είναι και από λάδια....
Τελικά όλες οι ενδείξεις με δικά σας στοιχεία..... δείχνουν προβοκάτσια...!!!

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, ελπίζουμε να μην μας φανούν χρήσιμες και στο προσεχές μέλλον.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, ελπίζουμε να μην μας φανούν χρήσιμες και στο προσεχές μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

να είσαι καλα..!! στην επόμενη προβοκάτσια που θα ετοιμάσετε μπορώ να σας δώσω και άλλες πληροφορίες για να την οργανώσετε πιο σωστά...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

κριμα που δεν καηκε και η γεννητρια και εσεις ολοι στις σκουριες.χρονια πολλα στους νικολαδες.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Το κρίμα ανήκει σε σένα και στους δήθεν οικολόγους σου φίλους σου, που για ακόμη μια φορά εκτός από τα υποκόσμια ένστικτα τους, μας απέδειξαν πόσο υποκριτές είναι με το περιβάλλον, κόβωντας 3 δέντρα για να αποτρέψουν την καταδίωξη τους. Μετά σας πειράζουν τα δέντρα που κόβονται και μοιράζονται στον κόσμο για να βγάλει το χειμώνα του. Εσείς έχετε βρεί άλλη μορφή χρήσης. Προδήλως... οικολογική τα καίτε και τα κάνετε οδοφράγματα. Συγχαρητήρια και πάλι και σε ευχαριστούμε για τις ευχές.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar δεν έχει όλος ο κόσμος τις δικές σου προδιαγραφές ικανοτήτων. Είναι ίσως μοναδική η περίπτωση σου, καθώς είσαι ταυτόχρονα μεταλλειολόγος, δασολόγος, , βιολόγος, γεωλόγος, φυσικός, μαθηματικός, χημικός, ιστορικός, μετεωρολόγος, δημοσιογράφος, μολοτοφολόγος, πυροσβέστης, πυροτεχνουργός, αστυνόμος, μυστικός πράκτορας, διαδηλωσάκιας, σχολιαστής... Σίγουρα θα μας χρειαστούν οι γνώσεις σου για να ερμηνέυουμε καλύτερα τις ενέργειες σας στο μέλλον. Μη μας στερήσεις αυτή τη δυνατότητα να ερμηνεύουμε το ότι κάνετε;

Ανώνυμος είπε...

Σίζαρ πόσο αλαζονικός είσαι; Μας λές από τη μια ότι είναι προβοκάτσια η ιστορία και από την άλλη θέλις να δώσεις στους πολίτες πλιροφορίες για να την οργανώσουν. Το πουλάκι τσίου είναι πιο σοβαρό από σένα.

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον 8 Δεκεμβρίου 2012 11:38 π.μ.
όταν μιλάω θα πρέπει να καταλαβαίνεις τι λέω και να έχεις και μνήμη...
πρώτον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ αυτή την ενεργεία απ όπου και αν προέρχεται έστω ακόμη και αν δεν είναι προβοκάτσια που έτσι την θεωρώ... κατά δεύτερον δεν έχεις το δικαίωμα εσύ να κόπτεσαι για τα τρία δέντρα όταν η καταστροφή που προκαλείται στο δάσος εσείς είναι ανυπολόγιστη...!!!

απάντηση στον 8 Δεκεμβρίου 2012 11:47 π.μ.

θα το θελα να είμαι όλα αυτά που περιγράφεις για μένα αλλά δυστυχώς για μένα δεν είμαι...!!
όλα τα σχόλια μου βασίζονται πάνω στην λογική...η λογική μου και πάλι δεν τετραγωνίζει τον κύκλο σαν τον παχτα αλλά έχει τις βάσεις για τα λογικά συμπεράσματα...!!!
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

Caesar εσύ αντιγράδεις την Ιγγλέζη που αντιγράφει το αντιγκολντ ή το αντίθετο. Το αντιγκολντ αντιγράφει την Ιγγλέζη που αντιγράφει εσένα;