Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΕΣ (!!!) ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Γης μαδιάμ τα έκανε, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μια ομάδα 50 – 70 ατόμων στο εργοτάξιο των Σκουριών. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι όλα τα μέλη της πολυπληθούς ομάδας φορώντας φόρμες παραλλαγής και full face στα κεφάλια εισέβαλαν στο χώρο του εργοταξίου με καραμπίνες και βόμβες μολότοφ. 
Ακινητοποίησαν τους 2 φύλακες που υπήρχαν στην  είσοδο του εργοταξίου, τους περιέλουσαν με βενζίνη και τους κρατούσαν ομήρους (!!!), όπως μάθαμε, για όση ώρα εκτελούσαν το σχέδιο τους.


Έκαψαν όλα τα μηχανήματα που υπήρχαν μέσα στο χώρο, 3 εκ των οποίων ανήκαν σε εργολάβο από τη Μ.Παναγία. Επίσης έβαλαν φωτιά σε όλα τα κοντέινερ και στις 2 γεννήτριες πετρελαίου.


Φεύγοντας δεν παρέλειψαν όπως και στις 6 Δεκεμβρίου, όπου σημειώθηκε η τελευταία εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές, να κόψουν με αλυσοπρίονα 3 κορμούς δέντρων, προφανώς για να παρεμποδίσουν την πρόσβαση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο. 


Τέτοιας κλίμακας τρομοκρατική ενέργεια δεν έχει προηγούμενο στη Χαλκιδική και όλοι οι πολίτες του Δήμου Αριστοτέλη περιμένουν και από τους 3 βουλευτές της Χαλκιδικής, τον αντιπεριφερειάρχη και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να την καταδικάσουν μέσα στη διάρκεια της ημέρας.