Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ... #SKOYRIES#


Το σχέδιο αναβάθμισης της έντασης και επικαιροποίησης του δήθεν αγώνα σωτηρίας του Κάκαβου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Η γνωστή ομάδα των 40 γραφικών, που έχει στρατολογηθεί γι' αυτό το σκοπό και "χτυπάει κάρτα" σχεδόν κάθε μέρα, προσπάθησε από νωρίς το πρωί να φτάσει στο Λάκκο Καρατζά για να κάνει την καθιερωμένη... αυτοψία της.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν στο ύψος του Καλογερικού. Οι "ειρηνικοί οικολόγοι" απάντησαν με πέτρες προς τους αστυνομικούς και εκείνοι προχώρησαν σε προσαγωγές. 

Μέχρι στιγμής όπως πληροφορούμαστε έχουν γίνει 6 συνολικά προσαγωγές. Αυτά είναι τα νέα μέχρι στιγμής. Αν προκύψει κάτι σοβαρότερο θα ακολουθήσει και νέα ανάρτηση.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσται να καταστέφεται τον τόπο σας.Οπότε το να παραπληροφορήται τον κόσμο λογικό το βρίσκω.Πάντα στην υπηρεσία της εταιρίας το μπλογκ αυτό...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

8 Μάιου 2013 - 3:28 μ.μ. Με την αλήθεια και το δίκαιο είμαστε, τα οποία δυστυχώς για εσάς δεν τα έχουμε εντοπίσει σχεδόν ούτε μια φορά στις ενέργειες σας.

Ανώνυμος είπε...

mexrh kai sthn athina oi koinh gnomh einai kata ths exoryxhs.... tha sas grapsei h istoria mhn anyshxeite..
na sas do th thelete sta paidia sas poy otan tha einai 25 xronon to mono poy tha exoyn sth perioxi toys einai mia trypa me kyanio...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι αυτα που γράφουν και εγώ είμαι ο spiderman.Εδώ ρε ο Αρπάχτας είπε ότι πρέπει να γίνει το εργοστάσιο για να σωθεί το περιβάλλον,Αχαχαχαχαχχα! Αυτοί τι περιμένετε να πούνε αλήθεια?

Ανώνυμος είπε...

@4:33 gia tripa apo kianio den xero an tha mas minei. Vlepo na megaloni i tripa tou ozontos me ayta pou psekazeis ta myala sou.

Ανώνυμος είπε...

@ 5::56 Η αλήθεια σου πάει πάρα πολύ. Σαν τα παραμύθια ένα πράγμα!

Ανώνυμος είπε...

5:56 Στη διαχείριση των όξινων νερών και τη λιθογόμωση των στοών, που ήσουνα δε σε είδα βρε οικολόγε της συμφοράς. Έχει απόλυτο δίκιο ο Πάχτας και ο κάθε ένας που λέει ότι η επένδυση έχει και περιβαλλοντικό χαρακτήρα. Που ήσασταν όλοι εσείς όταν οι στοές ξερνούσαν όξινα; Ηρθατε να βάλετε ένα χεράκι; Κριτική εκ του ασφαλούς και καμία παπαριά για να περάσει η ώρα. Η επένδυση συνεχίζεται και η απομόνωση σας επίσης.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΧΟΣ?ΝΑΙ!ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ!
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΚΑΚΑΒΟΥ ΠΟΥ
ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ!
ΣΤΟ 1/5 ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΙΣΗΤΗ ΙΔΙΟΤΗΡΤΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΠΙΑ. ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ. ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ.
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ. ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΟΜΟ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ. ΜΙΣΟΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ.ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ"ΜΗΔΕΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕΝ"

Ανώνυμος είπε...

1.15' έτσι τυχαία μπήκαν φυλακή
αυτά τα καλόπαιδα?
πόσοι απο εσάs τουs αντιδρώντεs
που είστε εστιάτορεs και ξενοδόχοι
θυμάστε τα δήθεν αδέρφια σαs όταν
σαs ζητούν δουλειά?
και κάτι ακόμα το έργο δεΝ είναι
ζήτημα εάν θα γίνει το έργο ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ!Εαν δεν το έχετε καταλάβει...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.15

το μίσος, όπως λες, το σπείρουν αυτοί που σας μπολιάζουν καθημερινά με τα ψέματα που σας σερβίρουν στα διαφορά μπλόγκς και στις δήθεν "δημοκρατικές" εφημερίδες. Μία ψήχραιμη ανάλυση των κειμένων τους θα έπειθε και εσένα. Γι' αυτό βέβαια θα πρεπε να βγάλεις "επανάστατικές" σου παρωπίδες.

Αυτοί παρέσυραν και τους "συμμαθητές μας" σε κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες εσείς μέσα στην τύφλα σας έχετε βαφτίσει "αγώνα". Δεν είδα κανέναν να πανηγυρίζει επειδή μπήκαν δύο από σας στη φυλακή. Δεν πιστεύεις όμως ότι τέτοιες ενέργειες, όπως αυτές που έγιναν στις Σκουριές πρέπει να τιμωρούνται; Αν έρθω εγώ και κάψω το σπίτι σου και σε περιλούσω με βενζίνη επειδή πιστεύω ότι είσαι έμπορος ναρκωτικών, ποιος θα φταίει; Εσύ, που προφανώς δεν είσαι έμπορος ναρκωτικών, ή εγώ, που δηλώνω αγωνιστής κατά των ναρκωτικών και δικαιολογώ όλες μου τις πράξεις μ' αυτό;

Ανώνυμος είπε...

1:15 Εχείς πολλά ζητήματα να λύσεις, αυτό όμως με τους "καταξιωμένους καλλιτέχνες" είναι άλυτο... Ο πλέον καταξιωμένος απ' αυτούς αν βρεθεί σε γήπεδο μόνος του και τον αφήσεις το κάνει ξερό... Κρανίου τόπο! Λίγο οικολογικά θα φερθείτε ποτέ. Οικολογία δεν είναι οι γλάστρες και τα φύλλα τους.

Ανώνυμος είπε...

@6:54 Οχι μονο το γρασίδι του γηπέδου... Και τις γραμμές του! Αόρατες!

Στα γούστα οι επαναστάτες της έφορης κοιλάδας