Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΔΑΣΕΡΓΑΣΤΕΣ ΣΚΟΥΡΙΩΝ: "ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΜΙΑ & ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"

"Καλούνται όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου Δασεργατών Βορείου Χαλκιδικής ''Σκουριές 2012'', καθώς επίσης και οι οικείοι τους την προσεχή Κυριακή 05 Απριλίου του 2015 και ώρα 09:30 π.μ. να δώσουν ένα δυναμικό και βροντερό παρόν με την παρουσία τους στον κόμβο Χοντρό Δέντρο και με κατεύθυνση προς τις Σκουριές. 

Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση και κάθε αρμόδιο και μη αποδέκτη ότι εμείς είμαστε παρόντες σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και ας μην έχουν την αφελή εντύπωση οι κυβερνώντες των Αθηνών ότι θα αποδεχτούμε τις όποιες αποφάσεις τους δίχως αγώνες και θυσίες. 

Ήμασταν, είμαστε και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε σύντομα να εξασκούμε το επάγγελμα του δασεργάτη τίμια με τον κόπο και τον μόχθο μας, εξασφαλίζοντας τα αναγκαία για την διαβίωση ημών και των οικογενειών μας. 

Τόσο η μεταλλευτική δραστηριότητα στην Βορειοανατολική Χαλκιδική όσο και η άσκηση του δασεργατικού επαγγέλματος συναντάται στην περιοχή μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και φυσικά δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε να διακοπούν αιφνίδια και άνευ αιτίας καμιά από τις δυο δραστηριότητες. 

Μην λείψεις καμιά και κανένας από όλους σας την προσεχή Κυριακή, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ !!!"

Εκ μέρους του Σωματείου Δασεργατών ''Σκουριές 2012''