Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΚΑΙ ΓΟΜΑΤΙ

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει στιγμιότυπα από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων των Μαδεμοχωρίων στον κόμβο του Γοματίου και του Στρατωνίου αντίστοιχα. 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθ όλη τη διάρκεια των κινητοποιήσεων ο μεταλλευτικός κόσμος έδωσε για ακόμη μια φορά ένα δυναμικό και πολιτισμένο παρόν και το προμήνυμα τους για την κάθοδο των μυρίων προς την Αθήνα την Πέμπτη 16 Απριλίου.

 Να σημειώσουμε εδώ για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, πως οι εργαζόμενοι σε μια κίνηση καλής θέλησης και κατανόησης των ιδιαίτερων συνθηκών που ενόψει Πάσχα επικρατούν για τους επαγγελματίες της προ του Άθω περιοχής ανέστειλαν το σημερινό και αυριανό αποκλεισμό κεντρικών οδικών αρτηριών της ΒΑ Χαλκιδικής.

Καλό θα ήταν το ίδιο να πράξουν και οι επαγγελματίες της προ του Άθω περιοχής. Να άρουν δηλαδή τους αποκλεισμούς που τους ζητούν να εφαρμόσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι "antigold" απέναντι σε εργαζόμενους στα μεταλλεία και τις οικογένειες τους Άγιες μέρες που είναι.







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να στείλει μια επιστολή διαμαρτυρίας ο Λαφαζάνης και στους επαγγελματίες της Ιερισσού, στα Ν. Ρόδα και την Ουρανούπολη για να λυθεί το πρόβλημα.Επιτρέπετε να προκαλούν ασφυξία σε νοικοκυριά επειδή ταχα μου τους απειλούν οι αντιγκολντ οτι θα τους κάψουν ζωντανούς; (τους καταστηματάρχες)