Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ANTIGOLD ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η στιγμή που ο καθηγητής αρχαιολογίας Κώστας Παπαστάθης αναγκάζεται
να αποχωρήσει από το πολιτιστικό κέντρο της Ιερισσού...

Κατά την πάγια antigold λογική σωστός και τίμιος επιστήμονας είναι αυτός που συστρατεύεται μαζί τους.

Ακόμη καλύτερος επιστήμονας είναι εκείνος που αφήνει την επιστημονική ιδιότητα του στην άκρη και εκλαϊκεύει τα πράγματα μιλώντας ακατάπαυστα για κινδύνους και θανάτους. Την παλιά τέχνη κόσκινο του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" δηλαδή.

Αν ένας επιστήμονας κληθεί να ασχοληθεί με τις πάμπολλες΄επιστημονικές πτυχές της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική και δεν είναι μέλος του antigold κυκλώματος πολύ απλά δεν είναι επιστήμονας. Είναι μανάβης....!

Ναι... Έτσι αποκάλεσαν μεταξύ άλλων κοσμητικών επιθέτων, κάποιοι... κορυφαίοι γνώστες ολόκληρου του επιστημονικού φάσματος, τον καθηγητή αρχαιολογίας Κώστα Παπαστάθη πριν από 20 μέρες στην Ιερισσό κατά τη διάρκεια μιας διημερίδας που έγινε το διήμερο 6 και 7 Φεβρουαρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 2.400 ετών από τη γέννηση του μέγιστου Σταγειρίτη φιλοσόφου υπό την αιγίδα του δήμου Αριστοτέλη.

Ο Κώστας Παπαστάθης είναι ο επιστήμονας που διεξήγαγε την ανασκαφική έρευνα στις Σκουριές με 462 ανασκαφικές τομές, αλλά δεν κατέληξε στο επιστημονικό συμπέρασμα που επινόησαν οι πολέμιοι της επένδυσης για να εμποδίζουν εκ νέου την εξέλιξη της.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι στην κυριολεξία ένα ντοκουμέντο, καθώς αναδεικνύεται η ασέβεια, η στοχοποίηση και ιδεολογική τρομοκρατία των antigold σε βάρος όχι μόνο της διαφορετικής άποψης, αλλά και της επιστημονικής θέσης...

Το πλέον αστείο της ιστορίας είναι ότι αύριο υπάρχει μια νέα αποστειρωμένη ημερίδα στη Θεσσαλονίκη κατα την οποία θα μιλήσουν για τα αρχαιολογικά ευρήματα των Σκουριών ένας πολιτικός μηχανικός, ένας δασολόγος και ένας συνταξιούχος καθηγητής γεωλογίας... 

Η ρήση "τι δεν καταλαβαίνεις;" βρίσκει το απόλυτο νόημα της. Δείτε το 3λεπτο βίντεο που ακολουθεί.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αντίχρυσοι είναι μετα΄την εφταετή χούντα το πιο φασιστικό μόρφωμα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.
Πιο φασίστας από τους αντίχρυσους κάνεις καριέρα στους ισλαμοφασίστες του ΙΣΙΣ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Από κεκτημένη ταχύτητα ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως το βίντεο το βρήκαμε στη σελίδα του f/b "Propontida No Gold": https://www.facebook.com/profile.php?id=100008272483928&fref=ts

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ANTIGOLD KAI H ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τον εκβιασμό και την απειλή που εκστόμισε ο υβριστής του καθηγητή γιατί δεν τον σχολιάζετε; Είναι δυνατόν ένας λαχαναγορίτης που παριστάνει τον μορφωμένο και τον περιβαλλοντικά ευαίσθητο να απειλεί ένα καθηγητη πανεπιστημίου με εκφράσεις του στυλ "δεν θα είσαι στους εορτασμούς του αριστοτέλη";
Γι' αυτό κουβάλησε ο Ζουμπάς τον άνθρωπο για να του δώσουν το μήνυμα; Μπράβο του που τους είπε κατάμουτρα ότι σε φαιδρό διάλογο δε θα μπεί.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @25 Φεβρουαρίου 2016 - 7:57 μ.μ.

Νομίζουμε ότι για το παρόν βίντεο είναι περιττός και ο ήδη υπάρχον σχολιασμός. Ας παιδευτούμε και λίγο με τα συμπεράσματα μας.

Ευχαριστούμε παρ' όλα αυτά για την επισήμανση σου.