Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΜΟΧΩΡΙΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ!


Οσμή... ανάπτυξης και... ελπίδας για πολύ καλύτερες μέρες για τους κατοίκους των Μαδεμοχωρίων είχαν οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ιγγλέζη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο".

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ζήτησε από τους χιλιάδες κατοίκους των Μαντεμοχωρίων που ζουν τις οικογένειες τους από τη μεταλλευτική δραστηριότητα να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό και να στραφούν στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα...!

Όπως επισήμανε η κυβερνητική βουλεύτρια Χαλκιδικής είναι απολύτως αναγκαία αυτή η στροφή προς τα... αναπτυξιακά, καθώς η υπάρχουσα δραστηριότητα αφενός είναι σε φθίνουσα πορεία, αφετέρου όπως άφησε να εννοηθεί η νυν κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει να βάζει εμπόδια στο επενδυτικό έργο που εξελίσσεται μέχρι την οριστική ματαίωση του.

Το πιο συγκλονιστικό όλων όμως απ όσα είπε η Κατερίνα Ιγγλέζη είναι το παρακάτω: «Εάν η ορεινή Χαλκιδική, η περιοχή των Μαντεμοχωρίων, είχε προσανατολιστεί προς τον τουρισμό, σήμερα σας πληροφορώ ότι θα ήταν γεμάτα κι εκείνα τα καταλύματα. Αν υπήρχε τέτοιος προσανατολισμός, θα μπορούσε να υπάρχει μία προοπτική και σε αυτά τα μέρη».

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ποιοτική στροφή 180 μοιρών της Κατερίνας Ιγγλέζη, η οποία από φανατική υπέρμαχος του "χύμα τουρισμού" (ελεύθερο κάμπινγκ) μετατρέπεται σε υπέρμαχος του πιο οργανωμένου τουρισμού, προς χάριν των μεταλλωρύχων...

Τι άλλο να ζητήσει ένας κάτοικος των Μαδεμοχωρίων από την Κατερίνα Ιγγλέζη; Μέσα σε 5 χρόνια βουλευτικής θητείας έχει δώσει 4 εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη επαγγελματική μέρα όσων χάσουν την εργασία τους στα μεταλλεία.

Για όσους τυχόν δεν θυμούνται ή δεν θέλουν να θυμούνται τις προτάσεις της βουλεύτριας Χαλκιδικής προς τους μεταλλωρύχους και όσους γενικά εργάζονται στα μεταλλεία είναι οι εξης:

Μελισσοκόμοι, παραγωγοί κίτρινων φασολακίων, καλλιεργητές κλωστικής κάνναβης και τώρα ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων.

Διαλέξτε. Ή ακόμη καλύτερα... προσανατολιστείτε!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ανησυχία...το φαίνεσθαι του ΣΥΡΙΖΑ (και της τυχαρπαστης Ιγγλεζης) είναι κατά της επένδυσης...στην πραγματικότητα εργάζονται υπερ της επένδυσης...απλά για ψηφοθηρικούς λόγους ρίχνουν και καμια επικοινωνιακή ντουφεκιά στον αέρα...σιγα μην μπορούσε η Ιγγλέζη και η η σαπουνόφουσκα που εκπροσωπεί να κονταροχτυπηθούν με την εταιρεία