Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

#SKOURIES: ΣΤΙΣ 4/9 Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ… ANTIGOLD (ΟΙΚΟΔΟΜΟΛΑΓΝΩΝ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις 4/9 η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε μερίδα antigold εναντίον της Ελληνικός Χρυσός αναφορικά με τα εξορυκτικά απόβλητα στον υπό κατασκευή ΧΥΤΕΑ στον Κοκκινόλακα, για τα οποία δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα να χαρακτηριστούν επικίνδυνα και κατ΄επέκταση παράνομη η διακίνηση και η απόθεση τους.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και ενώ το Μονομελές Πρωτοδικείο Πολυγύρου απέρριψε στις 25 Ιουλίου την προσωρινή διαταγή που κατέθεσαν οι antigold, πληροφορίες θέλουν να έχουν προσκαλέσει στην εκδίκαση του Σεπτεμβρίου ως μάρτυρες κατηγορίας τη νυν προϊσταμένη της Επιθεώρησης Περιβάλλοντος Βορείου Ελλάδος και τον πρώην Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος, που βρίσκεται ανάμεσα στον παροπλισμό και τη σύνταξη...

Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι μαρτυρίες τους, καθώς για 1η φορά δημόσιοι λειτουργοί καλούνται να καταφερθούν εναντίον του δημοσίου και των ελεγκτικών μηχανισμών του για να κάνουν το χατίρι των antigold, που τα βλέπουν όλα σκοτεινά και υποχθόνια, εκτός από την περίπτωση που οι δημόσιοι λειτουργοί ευθυγραμμίζονται με τις υποδείξεις τους.

Για αν δούμε λοιπόν τι θα ακούσουμε από αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς; Θα το "σταυρώσουν" το δημόσιο ή θα του καταλογίσουν άγνοια και αφέλεια; 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτό δεν έχουμε δει επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Δημόσιους υπαλλήλους με αξιώματα να εμπλέκονται σε δικαστικές διαφορές μεταξύ ιδιωτών! ! !

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τον Σύμβουλο του Σκουρλέτη; Από ΠΑΣΟΚ δεν ξεκίνησε αυτός; Τι έγινε τώρα και τον βάλανε στη γωνία;