Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ: "Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!"


Ο κ. Ηλίας Κονοφάγος είναι Χημικός Μηχανικός με 30ετή εμπειρία στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα της Έρευνας & Παραγωγής Υδρογονανθράκων και με παράλληλη διεθνή καταξίωση. Το βιογραφικό του εμπνέει τεράστιο σεβασμό στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο.

Πρόσφατα, πήρε θέση με σχόλιο του σε άρθρο της κ. Θεοδότας Νάντσου που είναι επικεφαλής της περιβαλλοντικής πολιτικής "WWF Ελλάς" στην ιστοσελίδα "HUFFINGTON POST", με το οποίο τάσσεται μέσα από μια σειρά επιχειρημάτων κατά της αξιοποίησης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην Ήπειρο και όπου άλλου.

Ο κ. Κονοφάγος ήταν αρκετά οξύς στο σχόλιο του και έδειξε βαθύτατα προβληματισμένος με αυτό "φανατικό φρενοκομείο απαξίωσης κάθε ενδιαφέρουσας οικολογικά επένδυσης", όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Το άρθρο της κ. Θεοδότου μπορείτε να το βρείτε πατώντας κλικ ΕΔΩ.  

Να υπενθυμίσουμε απλά, πως η υπόθεση αυτή ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα της Χαλκιδικής χάρη στην εμπλοκή του τοπικού "παρατηρητηρίου (κατά των) μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", του οποίου στελέχη όντες.... εξειδικευμένοι στα ζητήματα της μεταλλευτικής - μεταλλουργικής δραστηριότητας, πήγαν να ενημερώσουν (!!!...???) τους κατοίκους κι αυτής της περιοχής για τους υδρογονάνθρακες...

Ακολουθεί το σύντομο γεμάτο μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση σχόλιο του κ. Κονοφάγου.

"Η ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ "ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ (δηλ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΕΣ "NATURA" KAI TΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ 400.000 ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥN ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ AHΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ)."

ΥΓ. Τι δουλειά είχε άραγε η antigold αλεπού στο ηπειρώτικο παζάρι;;;