Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

"ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ..." ΛΕΕΙ Η κ. ΙΓΓΛΕΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Αν κ. Ιγγλέζη οι "ειρηνικοί" διαδηλωτές είχαν απέναντι τους εργαζόμενους
και κατοίκους και όχι αστυνομικούς θα πετούσαν πέτρες ή όχι;
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Ιγγλέζη κληθείσα από το ΤV Χαλκιδική να δώσει τις δικές της ερμηνείες και εξηγήσεις για τα προχθεσινά επεισόδια αλλά και για το βίντεο ντοκουμέντο, που φέραμε στη δημοσιότητα  υποτίμησε για ακόμη μια φορά τη νοημοσύνη του λαού της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Τι έκανε; Βούτηξε τις πέτρες που όλοι είδαμε να πετούν οι πλήρως εξοπλισμένοι διαδηλωτές  στην "κολυμβήθρα του Σιλωάμ" και τις μετέτρεψε σε "ελαφρόπετρες", λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής το αμίμητο: " Μια πέτρα ήταν αυτή η μοναδική. Κινδύνευαν όλοι αυτοί που φορούν τέτοιες στολές και ασπίδες από μια πέτρα;;;"


Δηλαδή γιατί έπεσε αυτή η πέτρα για να δοκιμάσει την αντοχή των ασπίδων και των κρανών των αστυνομικών;

Ακούστε τι άλλο είπε η κ. Ιγγλέζη εδώ

Δείτε επίσης στο blog των "Εργοληπτών Χαλκιδικής" τις λεπτομέρειες από την επίθεση που δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του super tv από θερμοκέφαλους, που αντιδρούν στην επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική, σήμερα το πρωί στον Πολύγυρο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σταθωρος αναρωτήθηκε μήπως γιατί κυνηγήσαμε το συνεργείο με την δημοσιογράφο??? αν έκανε αντικειμενική ενημέρωση το super τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά γι αυτούς. και όσο θα κρατάει αυτή την θέση ο πουλημένος σταθωρος τόσο περισσότερο θα τους κυνηγάμε...!!! το ίδιο θα γίνει και με το tvx. όταν έχεις την τέταρτη εξουσία στα χέρια σου οφείλεις να είσαι αντικειμενικός γιατί διαμορφώνεις απόψεις και συνειδήσεις διαφορετικά έχεις αυτά τα αποτελέσματα....

caesar

Υ.Γ με τον αρθογραφο απαξιώ να ασχοληθώ διότι είναι βλάκας...και αυτό το αποδεικνύει μ αυτά που γράφει.....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ceasar είσαι υπέρ της αυτοδικίας; Ενδιαφέρον...

Ανώνυμος είπε...

ολοι τους ειναι υπερ της αυτοδικιας... αφου δεν αναγνωριζουν νομους και κρατος...????

Ανώνυμος είπε...

αντικιμενικος-μεταφραση - ν βριζει ολο το 24 την eldorado....

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος
-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
-Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

caesar

Υ.Γ αμφισβητείται και το σύνταγμα τώρα???

Ανώνυμος είπε...

σηζαρ τα έχεις κάνει σαλάτα στην κεφάλα σου. Ποιο συνταγμα και ποιός πατριωτισμός. Τώρα θιμηθηκατε στο συνταγμα και την πατριδα; Σεβεστε κατι απο τα δυο εσεύ και οι μπαχαλάκηδες φίλοι σου. Οι πρωτοι που τα ποδοπατάτε ειστε του λογου σας

Ανώνυμος είπε...

για τον 25 Οκτωβρίου 2012 8:54 μ.μ.

κατ αρχάς μάθε λίγη ορθογραφία... εκτός και αν σ έχει πιάσει καμιά ταραχή με την σημερινή συγκέντρωση μας στον Πολύγυρο και τα έχεις κάνει σαλάτα εσύ, κατά δεύτερον θα σου απαντούσα αναλυτικά αν είχες και ελάχιστο μυαλό..αν κατανοούσες το άρθρο του συντάγματος δεν θα απαντούσες έτσι... bye

caesar

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα ανωρθογραφος, παρά ξειπασμένος τζησαρ, όπως του λόγου σου. Ξέρεις τι έχετε να πάθτε μόλς βγουν οι μεταλωρύχοι στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

τώρα έχουμε και ευθείες απειλές κατά της σωματικής μας ακεραιότητας??? εμείς ποτέ δεν απειλήσαμε εργαζόμενο και ούτε θέλουμε να έρθουμε ποτέ σε αντιπαράθεση μαζί σας όχι γιατί σας φοβόμαστε αλλά γιατί για μας ο
< εχθρός > είναι η eldorado και ο μπομπολας...

caesar