Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ... ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ... ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ #skouries? (Βίντεο)

Ποιος είναι... ποιος και... τι???
Τελικά, ποιος έχει την ευθύνη για την τήρηση της τάξης και την εφαρμογή της νομιμότητας στις Σκουριές; 

Η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία ή... η αυτόνομη «Πολιτοφυλακή της Ιερισσού»; Είναι το θεμελιώδες ερώτημα που προκύπτει μετά την προχθεσινή... αναμέτρηση, που έγινε στις Σκουριές ανάμεσα στον γενικό αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βάιο Χόνδρο και τον αρχι – προϊστάμενο της Πολιτοφυλακής της Ιερισσού και ιδρυτή της... πλέον αρχέγονης ΜΚΟ (παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων....), που, αν μη τι άλλο, εμφανίζεται και ανακόλουθος των δηλώσεων, που έκανε πριν από 9 περίπου μήνες στη Θράκη. 

Ως γνωστόν, στην ανάλυση που έκανε περί «στρατηγικής ματαίωσης μεταλλευτικών επενδύσεων» είχε πει: «Πρέπει να προκαλέσουμε τα ΜΑΤ να έρθουν επάνω στο βουνό, μόλις γίνει αυτό το παιχνίδι το έχουν χάσει» (Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα στο 5:34’’).


Τελικά τα κατάφερε... Έφερε τα ΜΑΤ στο βουνό. Τώρα γιατί δε τα θέλει; Δε χάθηκε το παιχνίδι; Τι ακριβώς συμβαίνει και ο πλέον... αρχέγονος ακτιβιστής θέλει να φύγουν από το βουνό;


Επειδή η κατάσταση έχει μπερδευτεί πιστεύουμε, ότι η Ελληνική Πολιτεία πρέπει άμεσα να λάβει αποφάσεις και να μας ξεκαθαρίσει ποιος έχει την ευθύνη της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής και όπου άλλου.

 Η Ελληνική Αστυνομία ή η «Πολιτοφυλακή της Ιερισσού», της οποία ο αρχι – προϊστάμενος εμφανίζει και μια τετραπλή υπόσταση; Αυτή του νομοθέτη, του ερμηνευτή νόμων, του ελεγκτή και του τηρητή... των πάντων;


Καλό θα ήταν να το επισπεύσουν, γιατί σε 24 ώρες εκπνέει και το... τελεσίγραφο που έδωσε ο «παρατηριάρχης», ενώ παράλληλα μάλλον αρχίζουν να... σώνονται τα «θαύματα της πίστης» των δήθεν οικολόγων κατά της επένδυσης!

Συνεχίζει να ανεβαίνει η μετοχή της Εldorado κάνοντας την επιστήμη της «μεταφυσικής θεολογίας» (που στην παρούσα φάση έχει τοποθετηθεί στη... δεξιά του «Κυρίου» και ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...»)  να διαρρηγνύει τα ιμάτια της και να αδυνατεί να δώσει μια λογική ή... μεταφυσική εξήγηση για την άνοδο της! 

(Γιατί άραγε επιχειρείται απο τη... δεξιά του η υποβάθμιση της αξίας και της σημασίας της θετικής ενέργειας και προοπτικής, που εξέπεμψε, κατά την εβδομαδιαία παρουσία στον Καναδά, ο mr. antigold στις διεθνείς αγορές;;;)

Ενώ σταμάτησαν να μετατρέπονται σε... όξινα νερά, οι παλαιές αποθέσεις χρυσοφόρου αρσενοπυρίτη στην Ολυμπιάδα!!!!!!!
 
Κυριολεκτικά, έχει γίνει μύλος η όλη κατάσταση! Ας μας βοηθήσει κάποια ανώτερη αρχή να ξεδιαλύνουμε... «το μίτο της βούρτσας»!!