Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: "ΑΝ ΤΟ ΣτΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ELDORADO ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ" - Θ. ΤΖΑΚΡΗ: " ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Με ολότελα διαφορετική αντίληψη για την αναπτυξιακή ανάκαμψη της χώρας από εκείνη τη "σταχτώδη" της  κυβερνητικής βουλεύτριας της Χαλκιδικής προσήλθαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ο Πάνος Σκουρλέτης υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας και η Θεοδώρα Τζάκρη αρμόδια υπουργός σε θέματα βιομηχανίας.

Ο Πάνος Σκουρλέτης προσερχόμενος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το τι μέλλει γενέσθαι με τις Σκουριές και απάντησε:

 "η εταιρεία έχει εξαφανιστεί δεν εμφανίζεται. Η εταιρεία έχει προσφύγει στο ΣτΕ. 2 Οκτωβρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα. Αν και εφόσον κερδίσει η εταιρεία το θα πρέπει το ελληνικό δημόσιο να επιτρέψει το άνοιγμα των ορυχείων."

Από την πλευρά της η κ. Τζάκρη είπε: 

"Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα τέλος στην αποβιομηχάνιση της χώρας"

Για να δούμε τι σημαίνουν στην πράξη αυτά τα λόγια.

Τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη μπορείτε να της παρακολουθήσετε ΕΔΩ. Πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο 29:52.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Τζάκρη.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς κάποιοι εργαζόμενοι δεν ξαπλώνουν στον καναπέ και αναδεικνύουν το πρόβλημα της υποχρεωτικής ανεργίας απέναντι στο σύστημα που επιβάλλει αποδοχή στενοκομματικών συμφερόντων που στερούνται οποιασδήποτε αντικειμενικής κριτικής. Όπως δήλωσε και η νέα υπουργός κ. Τζάκρη είπε: "Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα τέλος στην αποβιομηχάνιση της χώρας". Επιτέλους αφήστε τις επενδύσεις να οδηγήσουν την Ελλάδα σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης.

ΟΒΕΛΙΞ ®